Det nye flyselskapet Flyr tar skikkelig sats og lanserer direktefly til Venezia fra Oslo i juni – oktober. Hurra! De oppretter forresten også direkteruter til  Athen, Dubrovnik, Montpellier, Napoli, Palermo, Sardinia og Thessaloniki. Prisene er i tillegg hyggelige, og det er smidig å bestille online:) Det er akkurat sånn jeg håpet at et nytt flyselskap skulle rigge seg til i landskapet. Norwegian flyr også direktefly til Venezia fra Oslo i samme tidsrom.

Venezia er vakrere enn noensinne – etter pandemien.

Nå går det to direkteruter fra Oslo.

Flyturen tar bare 2 timer og 40 minutter!

Direktefly = mer tid i Venezia

Mitt mantra er å tilbringe så lang tid som mulig i Venezia – drømmen er å flytte hit i én, og aller helst, to måneder. Det sier litt om hva hvilke lag jeg mener man kan flekke av verdensarvbyen. Jeg mener – med hånden på hjertet, at man ikke kan kjede seg her, og derfor er direktefly til Venezia gull! Har du bare en langhelg til disposisjon, så vil du likevel kunne oppleve MYE.

Direktefly Venezia
Og skulle du kjede deg, så er det bare å sette seg ned på nærmeste bar. Anbefaler denne ved Rialtobroa for en raus spritz eller bellini!

Mine beste tips til Venezia

Vurderer du nå å bestille direktefly til Venezia, så kan jeg love deg at du ikke blir skuffet. Men du blir muligens litt forvirret. Lagunebyen er ikke som andre byer – her foregår alt på vannet, og ja, du kommer til å gå deg vill. Derfor har jeg samlet mine beste tips nedenfor, så du vet hvor du bør navigere!

BO I ET PALASS >> Er det godt nok for Doge Faliero, er det godt nok for meg!

UNNGÅ KØ >> Mine 6 beste tips!

ANSIKT TIL ANSIKT MED SANKTA LUCIA >> Helgenen hviler i Venezia

VENEZIAS TRE BESTE BARER >> Mine 3 små hull-i-veggen-barer

DUFTEN AV VENEZIA >> Lagunebyen dufter bedre enn du tror!

DERFOR KOSTER KAFFEN MER PÅ FLORIAN >> 330 kroner for to kaffe er innafor i Venezia