Om oss

om oss borte best

VELKOMMEN TIL REISEMAGASINET BORTE BEST!

Her finner du kurerte og personlige reisetips til unike opplevelser og destinasjoner over hele verden. Polerte strandperler, fantastiske hotell, dyp jungel, miste-pusten-utsikter, charterfavoritter og ikke minst, matopplevelsene du aldri glemmer. Reisemagasinet BORTE BEST ble kåret til Norges beste reiseblogg i 2018.

om oss vaart maal

VÅRT MÅL
Å være reisejournalist er definitivt ikke verdens viktigste jobb. Eller? Feriedagene er årets viktigste dager, og vi gjør vårt beste for at du ikke skal kaste dem bort på en middelmådig strand, eller på en dårlig tapasbar. Reisemagasinet BORTE BEST gir deg reisetipsene som sikrer deg kvalitetsminner, enten du spenner på deg skiene i Alpene, har en date med løvene i Afrika eller søker sol og varme.

om oss hvem er reisemagasinet borte best

HVEM ER REISEMAGASINET BORTE BEST?
Vibeke Montero har drevet BORTE BEST siden oppstarten i 2015. Hun har jobbet som reisejournalist i over tjue år, blant annet i VG og Aftenposten. Kanskje har du også sett henne på God Morgen Norge der hun ofte er innom for å dele reisetips? Resten av redaksjonen heter Inga Holst, Elizabeth Lingjærde og Tone Solberg. Skikkelig bra damer med lang fartstid som reisejournalister i norske medier.

Det er selvsagt ingen tilfeldighet at vi kaller oss selv BORTE BEST. Vi finner oss selv når vi er på reise, og vi håper du slår følge! Følg oss gjerne også på Instagram og Facebook

om oss takk for at du titter innom

TAKK FOR AT DU TITTER INNOM!
Jeg tar det som en stor ære at du er innom BORTE BEST for å finne ideer til din neste reise. Du kan stole på at alle meningene du finner her er 100% ærlige. Våre meninger kan ikke kjøpes. Har du tilbakemeldinger til meg, kan du sende meg en mail: [email protected]

Vibeke Montero

vibeke montero portrait

Vibekes innlegg

Inga R. Holst

Ingas innlegg

Elizabeth Lingjærde

Portrait Elizabeth Lingjaerde

Elizabeth innlegg

Tone Solberg

Tone innlegg