Info

VELKOMMEN TIL REISEBLOGGEN BORTE BEST!

Bloggen så dagens lys i 2015, og siden den gang har BORTE BEST blitt kåret til Norges beste reiseblogg i 2018. Jeg som driver denne bloggen heter Vibeke Montero, og med meg på laget har jeg et knippe dyktige gjestebloggere. De heter Inga Holst, Elizabeth Lingjærde og Tone Solberg. Skikkelig bra damer med lang fartstid som reisejournalister i norske medier.

HVORFOR EN REISEBLOGG?
Etter å ha jobbet som reisejournalist, vet jeg at de beste tipsene og stedene ikke nødvendigvis ender opp på trykk. På BORTE BEST deler jeg derfor de små detaljene og mine personlige betraktninger. Jeg vet hvor viktig feriedagene er, og vil ikke at du skal kaste dem bort på en strand med dårlig bunn eller på en kafe med middelmådig kaffe!

HVEM ER JEG?
Jeg heter Vibeke Montero, og når jeg ikke reiser eller blogger, er sjansen stor for at jeg skriver på en reisereportasje. Jeg har vært reisejournalist i over tjue år, og mener helt ærlig at borte er best. Å reise gir meg energi! Jeg er opprinnelig fra Oslo, men har bodd mange ulike steder. Blant annet i Frankrike, Irland, England og Spania. De som (forhåpentligvis) savner meg når jeg er på reise er mine to barn, mannen min og hunden min Fado.

TAKK FOR AT DU TITTER INNOM!
Jeg tar det som en stor ære at du er innom BORTE BEST for å finne ideer til din neste reise. Du kan stole på at alle meningene du finner her er 100% ærlige. Det går ikke an å kjøpe seg til en positiv omtale på denne bloggen. Når jeg inviteres på pressereiser, informerer jeg alltid om det, både på bloggen, på Facebook og på Instagram.

Håper du fant det du lette etter, og har du spørsmål, kan du alltids sende en mail til [email protected]