Fotokurs

Vibeke Montero Fotograf fotokurs

Fotokurs: Lær å ta proffe bilder!

Du har sikkert opplevd at du har en idé om hvordan du ønsker at et bilde skal se ut, men så blir det helt annerledes på skjermen. Irriterende, ikke sant? Det er rett og slett fordi du mangler kunnskap og øvelse, og begge deler får du i dette fotokurset som går over seks uker på nett.

Dette fotokurset passer for alle, både nybegynnere og øvede – og du kan begynne akkurat når du vil! Kanskje er du allerede en habil fotograf med en lekker Instagramkonto? Eller kanskje er du ganske fersk, men ønsker å lære deg mer om fotografiets magiske verden? Er du allerede en skribent som leverer artikler til magasiner og aviser? I så fall vil du stå mye sterkere (og tjene mer!) hvis du kan levere «full pakke» – både tekst og foto samlet. Noe å tenke på!

Teknikkangst, aldri mer!

Vibeke Montero har utviklet dette fotokurset i samarbeid med Journalistskolen, og har allerede hatt hundrevis av fornøyde studenter.

I 20 år har hun levd av å levere reportasjepakker med tekst og bilder til landets største aviser og magasiner, som f.eks. VG, Aftenposten, Kamille, Vagabond, Hjemmet, Foreldre & Barn og Tara.
Vibeke utdannet seg som fotograf ved University of Falmouth i 1998, og har jobbet som faglærer på fotolinjen ved Sogn Videregående skole. I tillegg har hun en pedagogisk utdannelse fra Høgskolen i Akershus som sikrer at du kommer deg over teknikk-kneika helt smertefritt.

Dette vil du lære i fotokurset:

  • Hva slags kamera og utstyr du trenger
  • Hvordan du skal bruke det i praksis
  • Hvordan du planlegger og tenker som en proff fotograf
  • Hva slags komposisjon og lys som funker i ulike situasjoner
  • Hvordan du løser vanskelige lyssituasjoner
  • Hvordan du skaper de beste og mest salgbare bildene
  • Du lærer også å levere bilder til redaksjoner

Vibeke deler rundhåndet sin fotokunnskap, og her er en sniktitt på måten hun forklarer hvilke grep som gir bedre feriebilder!

Få hjelp og veiledning underveis

Fotokurset kan du bruke for å skinne på sosiale medier, og ikke minst, for å bli en kompetent fotograf som tar salgbare bilder. Mange av Vibekes tidligere studenter tar nå fotooppdrag for publikasjoner landet over.

Medlemskap i lukket Facebook-gruppe: Som deltaker får du også tilgang til en lukket Facebook-gruppe der deltakerne kan dele bilder, spørsmål og erfaringer med hverandre. Og ikke minst – du får hjelp og tilbakemeldinger fra kursleder LIVE en gang i uken i ETT HELT ÅR. Vibeke gir deg konkrete tips til forbedring, og forklarer hvordan du går frem – skritt for skritt. Dette er et nettkurs der du får konstruktiv oppfølging – noe som sikrer fremskritt i rekordfart!

PÅ TIDE Å KVESSE DE KREATIVE KREFTENE? Bli med da vel, dette blir gøy! Finn ut mer, og meld deg på her.

Dette sier tidligere kursdeltaker Guro Lindseth Nes om kurset: 

«Nå tar jeg bilder til tekstene mine selv! Det hadde jeg ikke trodd …

Jeg er SÅ fornøyd med fotokurset til Vibeke Montero! Jeg hadde null erfaring med foto fra før, og kurset er behagelig og oversiktlig lagt opp. 

Vibeke er utrolig dyktig til å forklare, motivere og inspirere, slik at selv vi ferskinger henger med. At vi har ukentlige spørretimer er det aller beste med kurset. 

Gjennom et helt år sitter hun og hjelper oss LIVE med alt vi lurer på, til vi virkelig mestrer det nye verktøyet!»

Guro Lindseth Nes