Klokka 09.00: Ny dag, nye muligheter

Ingen ting er som en god natts søvn. Det må i så fall være en rikholdig hotellfrokost. Dagen starter med mysli, yoghurt, rundstykker, skinke, ost og frukt. Og juice. Og kaffe. Og en aldri så liten croissant…

Da jeg kikket ut av vinduet mitt på morgenen, fikk jeg se denne lille stranda.
Da jeg kikket ut av vinduet mitt på morgenen, fikk jeg se denne lille stranda.

Fra frokostsalen har vi utsikt mot båtene som dupper på havna. Strömstad Spa ligger nemlig bare ti meter fra vannkanten. Det kjente spaanlegget er på 2000 kvadratmeter og har alt fra saltvannsbasseng, utendørsjacuzzi og kneippbad (fotbad med vekselvis kaldt og varmt vann) til en rekke badstuer og flere typer behandlinger og aktiviteter.

DJ Erik har laget soundtrack som hyller svensk sommer. Hør Spotify-lista her!

Enten du vil bade i forskjellige bassenger, ta badstue eller få behandlinger, finner du noe på hotellets 2000 kvadratmeter store spa.
Enten du vil bade i forskjellige bassenger, ta badstue eller få behandlinger, finner du noe på hotellets 2000 kvadratmeter store spa.

Spaet er nord-Europas eneste flaggskip-spa for Decléor og har dermed et stort utvalg av hudpleieprodukter fra nettopp Decléor, men her er det også godbiter fra Elizabeth Arden og bareMinerals for jåler som meg og deg.

Det er ingen ting å si på verken arkitekturen eller designen på Strømstad Spa.
Det er ingen ting å si på verken arkitekturen eller designen på Strømstad Spa.

Jeg har valgt meg en time med pedikyr og får, i tillegg til smekre føtter, spaets morsomste behandler på kjøpet. Når jeg skal betale de 800 svenske kronene behandlingen koster, møter jeg på en mannlig massør som kikker ned på magen min og ved synet legger ut om alt fra orgasmefødsler til støttestrømper. Kjedelig spaterapeuter finnes ikke her…

Kule Christina sørget for at jeg fikk pedikyr, og en god latter på kjøpet.
Kule Christina sørget for at jeg fikk pedikyr, og en god latter på kjøpet.

Les
del 1
del 2
del 3 og
del 4 av det høygravide eventyret.

Reisen var i regi av Visit Sweden.