Å venne seg til luksus

image
Dagens kontor funker helt fint for meg.
Luksus er deilig. Spesielt på cruiseferie der jeg ikke engang får forsyne meg av kapers eller vaske solbrillene mine selv.

Sea Dream er cruiseskipenes Rolls Royce, vi snakker luksus av en annen verden. Her er det ikke meningen at du skal gjøre noe annet enn akkurat det du har lyst til.

Jeg har aldri hatt så rene briller før!
Jeg har aldri hatt så rene solbriller før!

Åpne dører for eksempel, er helt unødvendig. Den åpner de kjekke Maitre D’s for deg før du har rukket å sette fra deg champagneglasset.

image
Nykokt kaffe og fluffy omelett til frokost er digg. Særlig med DEN utsikten!

Prøver du å forsyne deg av kapers i frokostbuffeten, får du deg et vennlig smekk over fingrene. – Dette fikser vi, smiler de. Da er det bare å daffe tilbake til bordet ditt på dekk, og nyte utsikten over Amalfikysten. It’s a hard life, gitt.

– Skal jeg vaske solbrillene dine? spør de ved bassengkanten. Jeg sier ja takk til alt. ALT! Til Evianspray, til dagens tredje champagneglass, til tallerkenbæring, serviett i fanget og kakestykket som venter på rommet når jeg allerede har spist treretters lunsj og seksrettersmiddag. Klokt? Neppe. Deilig? Definitivt.

Jeg har ikke bare vent meg til luksusen på et blunk, jeg har veltet meg i den, og det er kanskje greit at luksusen tar slutt før man blir helt uspiselig på sosiale medier. For ikke å snakke om når man skal hjem til sitt eget, og ikke husker hvordan det var å gå ut med søpla.

Hvor mye luksusen koster, kan du lese mer om her: Hvor mye koster et luksuscruise?

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
, , , ,
More from Vibeke Montero

5 tips til barnevennlige Dubai

Mor-og-datter-ferie i Dubai. Vi peiler oss inn på alt som er gøy!
Les mer

2 Kommentarer

Kommentarer er stengt.