Japan – here I come!

IMG_6238
Jeg har ti timer i Helsinki til å fundere på hva jeg har begitt meg ut på...
Endelig på vei til Japan! Men vet jeg egentlig hva jeg drar til?

Endelig er jeg på vei til Japan! Nærmere bestemt Kyushu lengst sør i landet. Her skal jeg blant annet teste japansk spa, eller “onsen”, som de kaller det. Mer om det når jeg er fremme, jeg har nemlig lest at det foregår i full nakenhet. Men som sagt, mer om det når jeg vet hva jeg snakker om.

Reisen startet allerede i går kveld, for først  måtte jeg komme meg fra Malaga til Helsinki. Med nattfly. Nå har jeg akkurat landet i Helsinki, litt rød i øya. Derfor måtte det et snap-filter til på oppslagsbildet, tjihi.

Her er et lite billeddryss fra mine omgivelser i loungen på Helsinki flyplass:

Jeg har jeg spist deilig frokost i loungen, og flyet til Japan går ikke før 17.15 i ettermiddag. Så nå skal jeg legge meg inn i en sånn liten sove-pod, hvis jeg finner en som er ledig.

IMG_6240
Litt klaustrofobisk kanskje?

Vi høres fra Japan! Håper dere vil bli med på ferden!

Pressereise i regi av Finnair

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
,
More from Vibeke Montero

Spørsmål om Venezia

En gang i året må jeg til Venezia. Nå er nedtellingen i...
Les mer