Endelig er jeg på vei til Japan! Nærmere bestemt Kyushu lengst sør i landet. Her skal jeg blant annet teste japansk spa, eller «onsen», som de kaller det. Mer om det når jeg er fremme, jeg har nemlig lest at det foregår i full nakenhet. Men som sagt, mer om det når jeg vet hva jeg snakker om.

Reisen startet allerede i går kveld, for først  måtte jeg komme meg fra Malaga til Helsinki. Med nattfly. Nå har jeg akkurat landet i Helsinki, litt rød i øya. Derfor måtte det et snap-filter til på oppslagsbildet, tjihi.

Her er et lite billeddryss fra mine omgivelser i loungen på Helsinki flyplass:

Jeg har jeg spist deilig frokost i loungen, og flyet til Japan går ikke før 17.15 i ettermiddag. Så nå skal jeg legge meg inn i en sånn liten sove-pod, hvis jeg finner en som er ledig.

IMG_6240
Litt klaustrofobisk kanskje?

Vi høres fra Japan! Håper dere vil bli med på ferden!

Pressereise i regi av Finnair