Japan – here I come!

IMG_6238
Jeg har ti timer i Helsinki til å fundere på hva jeg har begitt meg ut på...
Endelig på vei til Japan! Men vet jeg egentlig hva jeg drar til?

Endelig er jeg på vei til Japan! Nærmere bestemt Kyushu lengst sør i landet. Her skal jeg blant annet teste japansk spa, eller “onsen”, som de kaller det. Mer om det når jeg er fremme, jeg har nemlig lest at det foregår i full nakenhet. Men som sagt, mer om det når jeg vet hva jeg snakker om.

Reisen startet allerede i går kveld, for først  måtte jeg komme meg fra Malaga til Helsinki. Med nattfly. Nå har jeg akkurat landet i Helsinki, litt rød i øya. Derfor måtte det et snap-filter til på oppslagsbildet, tjihi.

Her er et lite billeddryss fra mine omgivelser i loungen på Helsinki flyplass:

Jeg har jeg spist deilig frokost i loungen, og flyet til Japan går ikke før 17.15 i ettermiddag. Så nå skal jeg legge meg inn i en sånn liten sove-pod, hvis jeg finner en som er ledig.

IMG_6240
Litt klaustrofobisk kanskje?

Vi høres fra Japan! Håper dere vil bli med på ferden!

Pressereise i regi av Finnair

Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Tags from the story
,
Mer fra Vibeke Montero

Trening på reise

Trening kan være en utfordring på reise. Jeg innrømmer glatt at jeg...
Les Mer