Reisenytt: Flyplassen i Zürich åpnet en familieavdeling, Woody Allen har tatt over vår yndlingsgate i New York og endelig har backpackerkjolen kommet!

Backpackerkjole

Dette er fantastisk reisenytt for de som aldri lærer å pakke (meg!). Nå hevder Leila Rose Mamie at du ikke trenger mye mer i kofferten enn hennes kjole, KameleonRose. Den kan nemlig forvandles til opptil 20 antrekk. Den kan være en kort minikjole, et langt skjørt, en bluse eller en buksedress. Den blir ikke krøllete, tørker på et blunk og er miljøvennlig, står det i reklamen.  Mamie er egentlig lege, men har nå sagt opp jobben og flyttet til Madagaskar hvor hun har startet opp en liten fabrikk der kjolene nå produseres. Selv om jeg ikke kommer til å bestille en kjole med det første, så ser jeg at KameleonRose helt sikkert vil være både nyttig og herlig for alle dere som reiser med ryggsekk.

www.kameleonrose.com

5 ting du kan droppe å pakke »»

Familievennlig reisenytt: Playstation på Zürich Lufthavn

Zürich Lufthavn er muligens den beste flyplassen i Europa for familier. Ved avgangsområdene A og E er det familieavdelinger åpne for alle reisende med barn. For de eldre barna er det PlayStation, bordfotball og hobbyverksted.  For foreldre med babyer er det stellerom og mulighet for å sove. Det er også en kjøkkenkrok med bestikk, mikrobølgeovn for å varme flasker og barnemat. Flott, hva?

www.zurich-airport.com

Vibeke sier nei til digital sutteklut på reise »»

Vinegar-Hill-restaurant-700
Fusjon av italiensk og amerikansk mat på tallerkenene på Vinegar Hill i Hudson Avenue, New York. Foto: Adriana Lopez Sanfeliu

Woody Allen på restaurant Vinegar Hill

For en tid siden skrev vi om den lille brosteinsbelagte gatestubben Hudson Avenue ved Dumbo (Down Under the Manhattan Bridge Overpass) i Brooklyn, New York. Her ligger det en vidunderlig liten restaurant, Vinegar Hill, som serverer amerikansk/italiensk mat. Innenfor den gamle grønne døren, blafrer stearinlysene og folk slurper i seg risotto og de friskeste grønnsaker, mens liter på liter med italienske viner og eventyrlige cocktails går ned strupene.

Herfra hører du New York og Manhattan som et lite brus i det fjerne, og jeg blir aldri lei av å lure på hvem som bor bak de skjeve mursteinsveggene i området. Nå viser det seg at selveste Woody Allen også har lagt sin elsk på denne gatestubben. Han begynte nylig å spille inn en ny film med blant andre Justin Timberlake på rollelista, nettopp på Vinegar Hill. Vi vet ikke hva filmen skal hete, men er sikre på at heretter vil det bli umulig å få bord på restauranten. Og den merkverdige stillheten som finnes akkurat her, kommer til å opphøre når tusenvis av fans kommer til å oppsøke denne perlen av en humpete stubb. Sukk …

Vinegarhillhouse.com