Ny konkurranse på Bortebest.no

veggord
Denne inspirerende wallstickeren fra Happylines.no kan bli din.
Fortell oss hvilken sak på Bortebest.no du likte best. Du kan vinne en morsom wallsticker fra Happylines.no

Nå er det fem måneder siden reisebloggen bortebest ble lansert. I løpet av den tiden, har vi hatt flere TV-opptredener og fått hederlig omtale i blant annet VG og magasinet Reiselyst. Men vi er mest glade for alle dere som følger bloggen og det vi gjør på Facebook, Twitter og Instagram. Vi lurer på hva dere liker å lese om? Er det det litt ukjente reisemål som Vietnam? Eller om hvor det er finest å bade på Gran Canaria? Eller vil du ha tips om hvor du kan handle kule barneklær i London?

Vi blir kjempeglade om dere tar en titt på bloggen og forteller oss hvilken sak dere liker best – på vår Facebook-side. Slenger dere på en setning om hvilke type stoff dere vil ha mer om, blir vi dobbelt så glade.

Vi trekker en vinner tirsdag 30. juli. Premien denne gangen er en reiseglad wallsticker fra Happylines.no På den står det:

If you think adventure is dangerous, try routine. It’s lethal.

Beste hilsener fra
Inga og Vibeke

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

06. november 2016

Er du klar for å elske med en yppig tulipan? Det er...
Les Mer