Bortebest.no på papir

Reiselyst
Vi i reisebloggen svarer gjerne på spørsmål. I denne månedens utgave av magasinet Reiselyst forteller vi om den flotteste reisen vi har vært på. Og det reisemålet vi ikke var fullt så happy for å være på.

Nå har Bortebest.no vært på nett i fire fulle uker. Vi har fått hyggelige hilsener og fin omtale både i avis og magasin. I marsutgaven av magasinet Reiselyst, som er i kioskhyllene nå, svarer jeg på spørsmål om hvor jeg skal reise neste gang. Og hvilket reisemål som skuffet meg.

Nå i vår reiser jeg til vindistriktene i California, Napa Valley og Sonoma Valley. Vinprodusentene har i flere blindtester slått de franske produsentene på smak og kvalitet. Og her skal det være fantastiske restauranter. Disse områdene blir kalt Disneyland for voksne, så du kan tro jeg gleder meg.

Har du et tips til hvor jeg bør dra i Napa Valley eller Sonoma Valley? Skriv gjerne en epost til [email protected]

På forhånd takk.

Bortebra.no i magasinet Reiselyst. Faksimile
Bortebra.no i magasinet Reiselyst. Faksimile

 

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

Lær å lage Guds mat

Den sicilianske kosten kalles på folkemunne for «Guds mat». Og på Angelos...
Les Mer