Nå har Bortebest.no vært på nett i fire fulle uker. Vi har fått hyggelige hilsener og fin omtale både i avis og magasin. I marsutgaven av magasinet Reiselyst, som er i kioskhyllene nå, svarer jeg på spørsmål om hvor jeg skal reise neste gang. Og hvilket reisemål som skuffet meg.

Nå i vår reiser jeg til vindistriktene i California, Napa Valley og Sonoma Valley. Vinprodusentene har i flere blindtester slått de franske produsentene på smak og kvalitet. Og her skal det være fantastiske restauranter. Disse områdene blir kalt Disneyland for voksne, så du kan tro jeg gleder meg.

Har du et tips til hvor jeg bør dra i Napa Valley eller Sonoma Valley? Skriv gjerne en epost til [email protected]

På forhånd takk.

Bortebra.no i magasinet Reiselyst. Faksimile
Bortebra.no i magasinet Reiselyst. Faksimile