Bortebest.no på papir

Reiselyst
Vi i reisebloggen svarer gjerne på spørsmål. I denne månedens utgave av magasinet Reiselyst forteller vi om den flotteste reisen vi har vært på. Og det reisemålet vi ikke var fullt så happy for å være på.

Nå har Bortebest.no vært på nett i fire fulle uker. Vi har fått hyggelige hilsener og fin omtale både i avis og magasin. I marsutgaven av magasinet Reiselyst, som er i kioskhyllene nå, svarer jeg på spørsmål om hvor jeg skal reise neste gang. Og hvilket reisemål som skuffet meg.

Nå i vår reiser jeg til vindistriktene i California, Napa Valley og Sonoma Valley. Vinprodusentene har i flere blindtester slått de franske produsentene på smak og kvalitet. Og her skal det være fantastiske restauranter. Disse områdene blir kalt Disneyland for voksne, så du kan tro jeg gleder meg.

Har du et tips til hvor jeg bør dra i Napa Valley eller Sonoma Valley? Skriv gjerne en epost til [email protected]

På forhånd takk.

Bortebra.no i magasinet Reiselyst. Faksimile
Bortebra.no i magasinet Reiselyst. Faksimile

 

Tags from the story
, ,
More from Inga Ragnhild Holst
Lær å lage Guds mat
Den sicilianske kosten kalles på folkemunne for «Guds mat». Og på Angelos...
Read More