Bortebest.no snakker om reisetrender på TV 2

God-morgen, Norge TV2
Bortebest.no på God morgen, Norge på TV 2.
Reisebloggen ble invitert til å snakke om reisetrender på God morgen, Norge. Se innslaget her.

I dag snakket vi om årets reisetrender på God morgen, Norge på TV 2. Finn.no har nemlig gjort en undersøkelse som viser – ikke overraskende – at nordmenn flest reiser til Hellas med Kreta og Rhodos, Tyrkia og Spania, selv om vi gjerne drømmer om destinasjoner langt vekk. Vi i reisebloggen synes ikke det er rart. Det skal mye til å slå Middelhavet med sin perfekte badetemp, vakre kalksteinsklipper og store utvalg av lykkekalorier til en ikke avskrekkende pris. Se innslaget her (åpne lenken med Firefox eller Internet Explorer):

Bortebest.no på God morgen, Norge 

Sjekk våre feriefavoritter:

 Masse strand, ingen turister på Lyskysten i Spania

Familie-Kos

Michelin-måltid til 39 euro

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Mer fra Inga Ragnhild Holst

Ikke dra på ayurveda-sted for å bli frisk

Dra heller hvis du vil nyte fantastisk massasje, trene yoga og spise...
Les Mer