Spørsmål fra leserne: Hvor bør vi bo i Miami?

_DSC0071_email
Glem Tobias, her er det kjekkasen Javier som holder utkikk fra tårnet.
Svaret er enkelt: Du vil bo på Miami Beach. Her er gatene du bør velge om du ikke vil sove bort tropenatten.

Svaret er enkelt: Du vil bo på Miami Beach. Her er gatene du bør velge om du ikke vil sove bort tropenatten.


Hei,

Vi skal på cruise i Karibia, men innom Miami på turen. Vi vil bo der det skjer litt. Budsjettet vår er middels. Hvor bør vi bo.

Stein-Erik
Hei,

Cruise høres topp ut! Vibeke i Bortebest.no er misunnelig. Les mer om cruise her »». Miami er en by der det skjer mye hele tiden. Men for meg som sliter meg gjennom mørke, kalde vinterdager, er sand mellom tærne en livsnødvendighet. Jeg trenger å kle av meg og gå barbeint. Da er det selvsagt Miami Beach, som er den naturlige destinasjonen. Og liker du barer, restauranter og shopping i tillegg, da er det South Beach som gjelder. South Beach regnes grovt som området fra cirka 20. street og området ned til 1. street. Her er det alltid mye liv. Jeg synes det er finest fra Pennsylvania Avenue (avenyene går på langs, gatene på tvers) og ned mot stranden for det tar ikke mer enn fem minutter å gå derfra til stranden. Ser du etter hotell i dette området, vil du få det du ønsker deg. For dem som gjerne vil drikke margaritas i bøtter (ja, det får du kjøpt her!) og som synes soving kan vente til skolen starter, så er Ocean Drive stedet.

Sjekk ut Airbnb. Her finnes et fantastisk utvalg Airbnb-boliger og gjør du et søk vil du finne alt fra rimelige studio-leiligheter til bling-boliger med hage og basseng.

Bortebest.no tester Airbnb»»

Et utvalg Airbnb-boliger på Miami Beach. Alle kommer med palme- og strandgaranti.

Det er selvsagt fint nord for South Beach, men det er roligere. Og litt billigere, avhengig av hva slags klasse hotell du kjøper. Helt nord på Miami Beach ligger Bal Harbour, et kjøpesenter så dyrt og luksuriøst at du må be om neste års feriepenger på forskudd bare for å gå inn døren. Om du ikke kjøper noe, så er det morsomt å se. Kanskje du treffer en stjerne? Her handler nemlig Hollwood-kjendisene. Og hei, på Miami Beach er ikke avstandene store, så du kan fint bo i nord og komme deg til South Beach på få minutter i egen bil, sykkel, buss eller i Über som aldri er mer enn en segundo unna. Du kan også gå langs stranden. God tur!

Se bilder fra vår siste Miami-tur her »»

Hilsen
Inga

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, , ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

Roma for matelskere

Pasta, pecorini og parmaskinke. Veien til Romas hjerte går gjennom magen.
Les Mer