Gran Canaria – takterrasse med øyas beste cocktails

Las Palmas
En reisejournalist er alltid på jobb, selv når vi tester drinker! Gode kolleger gjør jobben ekstra morsom, her med Erik og Elisabeth. Sjekk Eriks blogg www.erikvalebrokk.no for denne levemannens spennende oppdateringer!
Mixologi på charterøya Gran Canaria? Absolutt! På en lekker takterrasse i Las Palmas får du øyas beste cocktails.

Jeg elsker spanske barer! De har generøse mål, hyggelige servitører og dødsgode drinker. I tillegg kan man sitte ute under stjernene og nyte stemningen uten å fryse.

La Azotea de Benito ligger i hjertet av Las Palmas, og er du så heldig å ha en natt i hovedstaden, så blir du ikke skuffet her.

Mixologi

Baren har perfeksjonert cocktailkunsten over fem år, og på søndager disker de opp med en fuktig brunch (akkurat som vi kjenner dem fra New York).

Det er flott å se hvordan Las Palmas ruster seg opp til å bli en storby som har alle de urbane godene man forventer i 2018! Dette er mixologi i verdensklasse.

Den kanariske natten er ikke forbeholdt de under tjue.

Natten er ung – for alle

Og forresten, en annen ting jeg setter stor pris på med det spanske utelivet, er at det ikke er forbeholdt ungdommen.

La Azotea de Benito føler du deg like hjemme uansett om du er 25 eller 55, og det føles behagelig og inkluderende.

gin and tonic
Min favoritt: G&T med skogsbær!

Min personlige favoritt er gin & tonic med bær. Og da tenker jeg ikke bare einerbær, men bringebær, rips og jordbær, som gir drinken et søtt sting. Deilig, deilig!

Og ekstra digg er det at bartenderen kommer bort til bordet for å mikse drinken. Så slipper man å henge i baren i høye hæler. I like!

Les også: Designhotell på Gran Canaria

Las Palmas cocktailbar
Hyggelige bartendere som mikser drinken ved bordet.

Puerto Mogan – Gran Canarias koseligste landsby

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

More from Vibeke Montero

Vi tester: treningshotell på Gran Canaria

Med viljestyrke og riktig hotell kan du gå ned en buksestørrelse i...
Les mer