Det gjelder å finne på koselige ting å gjøre nå som vi tilbringer mye tid hjemme. Som fotograf synes jeg det er på høy tid at vi bringer tilbake fotoalbumene! 

                            Annonse/Fotoknudsen

Koselig syssel

Jeg elsker hvor lettvint det er å ta bilder med mobilen! Det har aldri vært enklere å fange øyeblikk som ellers ville ha gått i glemmeboka. Men er det ikke nettopp det disse mobilbildene egentlig gjør? Går i glemmeboka, altså. Det er sjelden jeg blar meg gjennom mobilbildene mine, og de har en tendens til å bli liggende «i skyen».

Fotobok på 1, 2, 3!

I disse dager har Fotoknudsen hele 25% rabatt på alle varer, inkludert fotobøker. Tilbudet gjelder frem til den 12. april, og du finner det her.

Jeg har laget noen fotobøker opp gjennom årene fra ulike leverandører, og må si jeg er imponert over hvor enkel og intuitiv Fotoknudsens plattform er. Jeg bestemte meg for å lage en oversikt over mine 10 favorittstrender, og det tok meg et kvarter. ET KVARTER!

Sånn gjør du det

KOM I GANG: Først laster du inn bildene du vil bruke i fotoboken din. Opplastingen går fort, og bildene legger seg i oversikten til venstre.
I den øverste menylinjen finner du muligheten til å legge tekst til bildene dine.
«SETT INN» BILDENE: Før trengte vi saks og lim. Nå klikker du enkelt bildene på plass. Du kan teste ulike plasseringer underveis.
BLA DEG GJENNOM: Nederst på skjermen har du hele tiden oversikt over hvor mange sider du har igjen.
FERDIG OPPSETT: Du trenger overhodet ingen designerskills for å få et lekkert resultat.
KREATIVE MULIGHETER: Jeg liker best en ren bakgrunn, men i menyen til venstre finner du muligheter til å legge inn dekorative effekter og bakgrunner.
SISTE FINISH: Før du bestiller din fotobok, får du valgmuligheter som å bruke glanset papir, foto på forsiden av albumet og noe de kaller layflat-innbinding. Det betyr at høyre og venstre side føyes sømløst, og at boken er ekstra god å bla i.

Minner for livet

Det fine med fotobøker er at både barn og voksne setter stor pris på kunne bla seg gjennom gode minner. Det kan være fjorårets sommerferie, en årskavalkade eller kanskje vil du samle alle bildene du har av hunden din fra valp til i dag? I disse dager er dette en utrolig hyggelig ting å gjøre sammen, og jeg garanterer at dere får dere en god latter underveis. Og bare vent til det ferdige resultatet ligger i postkassen!

Kampanjen med 25% rabatt varer som sagt til den 12. april, så du har hele påskeuken på deg. Klikk deg videre til Fotoknudsen her.