Bortebest.no i Aftenposten

Aftenposten 20. januar, 2016 Bortebest s 15-15
Faksimile fra Aftenposten 20. januar, 2016.

Barna til kollega Vibeke har reist jorda rundt. Vesle Siena var bare ett år gammel da hun reiste Cuba rundt. Siden skulle det bli togturer i Asia, julefeiring i Marokko og cruise og dus på verdens største cruiseskip. På alle disse reisene har ungene ikke sittet med nesa i en skjerm. Vibeke mener at barna skal oppleve verden uten filter. Så da NTB Tema laget sak om bamseklubber for babyer, fortalte Vibeke hva hun syntes om dette tilbudet.

NTB Temas sak ble plukket av en rekke medier, blant andre Bergens tidende.

Flere presseklipp: Bortebest.no samarbeider med Foreldre.no

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Gode debatter er verdifulle. Vi ønsker oss en saklig debatt, og har ikke rom for hets, sjikane eller andre former for netthat. Bortebest fjerner innlegg som vi ikke føler hører hjemme i det offentlige rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *