Bortebest.no samarbeider med Foreldre.no, som er Norges største nettsted for foreldre. Nettstedet er en del av Egmont-drevne Klikk.no. Avtalen går ut på at de to store nettstedene kan gjenbruke Bortebest.nos mange og varierte familie- og barneposter.

 Dette er et godt samarbeid, som gir leserne våre gode reisesaker med tips til hvor de kan reise, hva de kan gjøre, samt mer generelle betraktninger om gleder og utfordringer knyttet til det å reise med barn, sier journalist Marit Bromark i Foreldre.no

Bortebest.no får med avtalen en bredere distribusjon, flere lesere og og økt synlighet. Klikk.no hadde 186 487 unike brukere i uke 43, 2015.

Flere av Bortebest.nos saker har bidratt til å gi Foreldre.no og Klikk.no mange sidevisninger. Saken Skal tenåringen få være alene hjemme? ga cirka 33 000 sidevisninger. Hele 2 268 personer delte saken på Facebook.

Posten Med hest og vogn i Irland ga 2 500 sidevisninger.

Vibekes unike post om å reise på ekstra vagabond-ferie i Irland, ble delt av Egmonts nettsted, Foreldre.no
Vibekes unike post om å reise på ekstra vagabond-ferie i Irland, ble delt av Egmonts nettsted, Foreldre.no

FAKTA

Reisebloggen Bortebest.no ble lansert den 13. januar, 2015. Den drives av journalistene Vibeke Montero og Inga Ragnhild Holst, som begge har 15 års erfaring fra pressen. Fran Fernández har ansvar for teknisk drift og utvikling. Bloggen har også knyttet til seg flere journalister og forfattere, alle kjente fra norske aviser og magasiner. Alle poster spennende og personlige reisehistorier. Les mer om Bortebest.nos eventyrlystne bloggere her.

  Når vi skriver for en avis eller et magasin, skriver vi for deres lesere. På bloggen forteller vi om det vi synes var best med stedene vi besøker, sier Vibeke.