Her er vinneren

Wallsticker Happylines.no
Rannveig Ra vant wallstickeren fra Happylines.no
Og vinneren får en wallsticker full av reiselyst fra Happylines.no

I forrige uke spurte vi dere om hvilken post dere likte best her på www.bortebest.no I dag trakk vi en vinner som får Happylines morsomme wallsticker. Vinneren ble Rannveig Ra. På Facebook fortalte hun at hun likte Vibekes post om Phu Quok i Vietnam. Det er virkelig et reisemål ikke mange har besøkt.

Rannveig får premien i posten. Takk for at dere svarte.

På wallstickeren står det: If you think adventure is dangerous, try routine. It’s lethal. 

Har du noe på hjertet? Eller vil du gjerne vite mer om et reisemål? Skriv gjerne til oss i kommentarfeltet eller send epost til [email protected] eller [email protected]

Følg oss også på Instagram under navnet @Bortebest, hvor vi daglig legger ut bilder som du ikke finner på bloggen og på Twitter hvor vi gjerne diskuterer reise og turisme.

Beste hilsen

Inga og Vibeke

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, , ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

HOTELLTEST: Full pott til Hotell Rival i Stockholm

Kjære Benny Andersson. Vi elsker hotellet ditt; Hotell Rival. Men vi må...
Les Mer