Bortebest har de beste leserne!

Bortebest har blitt kåret til Norges beste reiseblogg i Sparpedias reiseblogger-awards. Det hadde vi ikke klart uten dere, og vi håper dere blir med på ferden videre til nye og spennende destinasjoner!

Bortebest ble kåret til Norges beste reiseblogg denne helgen! Yay! Etter en mildt sagt spennende uke, der vi helt til siste sekund var usikre på om vi ville klare å vinne, kan vi nå sprette champagnen og feire utmerkelsen! Uten dere – våre interesserte, morsomme og engasjerte lesere hadde vi aldri vunnet – det er det ingen tvil om.

Takket være deg;)

For hvis Bortebest er den beste reisebloggen, så er det fordi dere er de beste leserne! Tusen takk for at dere gikk inn på Sparpedia sine sider og stemte oss frem, fremfor bare å klikke “like” på Facebook, slik det er så lett å gjøre. Vi setter uendelig pris på engasjementet deres! Ikke bare i forbindelse med denne kåringen, men fordi dere “liker” og deler, kommenterer og sender oss meldinger. Fortsett med det!

Tusen takk for at dere stemte oss frem i konkurransen!

Nye reisemål

Vi skulle ønske vi kunne sendt en blomsterbukett til alle og enhver, for dette betyr så mye for oss. Det betyr at dere setter pris på jobben vi legger i bloggen, og vi tolker det som at dere tåler mer reisestoff i tiden fremover. DET ER BRA! I skrivende stund pakker Vibeke kofferten før hun stikker til England i morgen. Neste uke skal vi teste Symphony of the Seas – verdens største og splitter nye cruiseskip, og uken etter det setter vi kursen mot den andre siden av kloden. Da står drømmedestinasjonene Fiji, Cookøyene og New Zealand på programmet – så HENG MED! Borte er Best:)

Og husk – har dere spørsmål angående cruiset eller Sydhavsøyene, så nøl ikke med å sende oss en melding, så finner vi ut av ting underveis og svarer så godt vi kan! Bruk gjerne Facebook eller kommentarfeltet nedenfor.

Stor klem fra Bortebest-teamet!

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

More from Vibeke Montero

Tarifa- byen der ingen går til frisøren

En konstant vind gjør Tarifa spesiell. Glem frisyren, og nyt svulmende surfebiceps...
Les mer

2 Kommentarer

Legg igjen et svar