Bortebest ble kåret til Norges beste reiseblogg denne helgen! Yay! Etter en mildt sagt spennende uke, der vi helt til siste sekund var usikre på om vi ville klare å vinne, kan vi nå sprette champagnen og feire utmerkelsen! Uten dere – våre interesserte, morsomme og engasjerte lesere hadde vi aldri vunnet – det er det ingen tvil om.

Takket være deg;)

For hvis Bortebest er den beste reisebloggen, så er det fordi dere er de beste leserne! Tusen takk for at dere gikk inn på Sparpedia sine sider og stemte oss frem, fremfor bare å klikke «like» på Facebook, slik det er så lett å gjøre. Vi setter uendelig pris på engasjementet deres! Ikke bare i forbindelse med denne kåringen, men fordi dere «liker» og deler, kommenterer og sender oss meldinger. Fortsett med det!

Tusen takk for at dere stemte oss frem i konkurransen!

Nye reisemål

Vi skulle ønske vi kunne sendt en blomsterbukett til alle og enhver, for dette betyr så mye for oss. Det betyr at dere setter pris på jobben vi legger i bloggen, og vi tolker det som at dere tåler mer reisestoff i tiden fremover. DET ER BRA! I skrivende stund pakker Vibeke kofferten før hun stikker til England i morgen. Neste uke skal vi teste Symphony of the Seas – verdens største og splitter nye cruiseskip, og uken etter det setter vi kursen mot den andre siden av kloden. Da står drømmedestinasjonene Fiji, Cookøyene og New Zealand på programmet – så HENG MED! Borte er Best:)

Og husk – har dere spørsmål angående cruiset eller Sydhavsøyene, så nøl ikke med å sende oss en melding, så finner vi ut av ting underveis og svarer så godt vi kan! Bruk gjerne Facebook eller kommentarfeltet nedenfor.

Stor klem fra Bortebest-teamet!