Vinneren er allerede trukket.

Den 13. april hadde The Northman, med Nicole Kidman og Alexander Skarsgård på rollelisten, premiere på kino. Nå kan du vinne to kinobilletter på norske kinoer, der du kan reise på lerretet – uten å sette deg på et fly. Mye av filmen er spilt inn i Irland, og det er ingen hemmelighet at det er et land jeg elsker!

Irland pub Cork
Ja, jeg elsker Irland, fordi jeg bodde og jobbet på pub her et år. Men i hvilken by bodde jeg?

Les mer>> Takk Irland, du lærte meg «to pull a pint»

Her er filmen spilt inn

The Northman baserer seg på nordisk mytologi, vikinger, action og dramatisk landskap. Filmen føyer seg pent inn i det irske filmuniverset der HBOs Game of Thrones har ført til at 1 av 6 turister kommer til Irland nettopp på grunn av den kjente serien. Den vakre vikinglandsbyen i The Northman er spilt inn på den dramatiske klippetoppen Torr Head på Antrim-kysten. Filmen har en Hollywood-spekket rolleliste med Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk og Willem Dafoe på rollelisten. Handlingen inspireres av den samme nordiske legenden som Shakespeares Hamlet.

Scene fra The Northman. Foto: Aidan Monaghan

Sånn vinner du kinobilletter til The Northman

For å vinne 2 billetter til filmen, trenger du bare å følge Bortebest på Facebook – samt svare på spørsmålet: I hvilken irsk by bodde og jobbet jeg som 19-åring? Svaret på dette legger du igjen i kommentarfeltet på Facebook, og vinneren trekkes den 2. mai klokken 12:00.

Lykke til!

HINT: Du finner svaret i lenken ovenfor.