Bortebest snakker om cruise på TV 2

TV 2 God morgen Norge Vibeke Montero
Vibeke i Bortebest.no forteller om hva slags typer cruise som finnes på feriemarkedet på God morgen, Norge på TV 2.
Hjelp, vi skal på cruise! Hva slags skip finnes? Må vi ha drikkepakke og hvilke «usynlige» utgifter må du ta høyde for? Cruisedronningen Vibeke snakker om dette på TV2.

Når TV2 spør oss om å stille med vår reiseekspertise på God Morgen, Norge, er vi ikke vonde å be. Denne gangen snakker Vibeke i Bortebest.no om cruise, som er en stadig mer populær ferieform – særlig for barnefamilier.

Vibeke har vært på seks cruise på to år. Hun har blant annet reist med gigantiske Allure of the Sea, og hun har latet seg på luksusyachten Sea Dream. Tilbudet er enormt og prisene er lavere enn noen gang. Men selv de rimelige cruisene kan fort bli dyre dersom du ikke passer på å beregne hva alt ekstra koster, som tips og drikke.

Cruisefeller

Det finnes en del klassiske cruisefeller å gå i, og noen ganger kan de kanskje lønne seg å velge et litt dyrere cruise?

Eller hva hvis du ikke har mulighet til å gå langt, kan man da dra på de store skipene som har kilometervis med korridorer?

Vibeke, vår cruisedronning, snakket om cruise på God morgen, Norge på TV 2 i går. Og det ser til og med ut til at hun fikk programleder Vår Staude på gli:)

Se videoen her:

http://sumo.tv2.no/programmer/video-974596.html

Hvis du ikke abonnerer på Sumo, får du nok ikke opp klippet, men da kan du lese deg cruiseklok i denne posten som Vibeke har skrevet for Bortebests lesere:

11 tips til hvordan du blir cruiseilicious!

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Mer fra Inga Ragnhild Holst

Tre sexy takbarer i Madrid

Dette er adressene i Madrid for deg som liker høye hus, høye...
Les Mer

2 Kommentarer

  • Jeg har sett innslaget på tv2, og nå inne på denne bloggen. Klarer ikke å finne konkrete anbefalinger om hvilke cruise man skal velge. Hva er beste cruise for voksne par f.eks

Kommentarfeltet er lukket.