Bortebest.no i Vings advisory board

Ving-barn-logo-1050
Bortebest.no diskuterer de siste reisetrendene. Foto: Ving
Hvorfor reiser vi? Hva er de nye reisetrendene? Bortebest.no er invitert inn i Vings advisory board.

Ving analyserer markedet

Nordmenn reiser mye mer enn tidligere. Lave oljepriser og svak krone forandrer ikke på det. Vi reiser oftere og lengre. Hittil i år har har Avinor telt utrolige 11 607 706 passasjerer på vei ut av Norge, en økning på 0,7 prosent fra i fjor. Hvor kommer den umettelige reiselysten fra? Hva gjør vi på alle disse reisene? Hvorfor er ferien så viktig for oss? Disse spørsmålene ønsket Ving svar på.

Bortebest.no - og jeg - sitter i Vings adivory board med representanter fra hele reisebransjen.
Bortebest.no – og jeg – sitter i Vings adivory board med representanter fra hele reisebransjen.

Representanter fra Virke, DnB Nor, media, analysebyrå og Bortebest.no ble invitert på til et advisory board for å drøfte disse spørsmålene.

Denne New York-guiden for barn skaper reiselyst

Her er noen av svarene:
* Vi blir lykkeligere av å reise.
* Vår måte å reise på forteller en historie om hvem vi ønsker å være.
* Vi har en medfødt utferdsstrang
* Det koster flesk å reise nå som krona er dyr. Men ferie skal vi ha, koste hva det koste vil.
* Vi ønsker gode opplevelser for oss selv og familien
* Vi har blitt noen skikkelige luksusdyr. Mens vi før tok til takke med trestjerners hoteller, kjører vi fire stjerner i dag. Og vi er på vei til å velge femstjernershotellene – som standard.

Dyr valuta, men borte er fortsatt best

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

Bortebest.no er voksenbloggeren Bjørgs favoritt

Bjørg Hexeberg fra Nittedal snakker med lokalavisen Varingen om de ny bloggerne:...
Les Mer