Bortebest.no tipser om forsikring

Bortebest.no Nemibloggen
Bortebest.no gir råd om sikkerhet og forsikring på Nemi Forsikrings blogg.
Nemi Forsikring ba oss gi deres kunder råd om sikkerhet og forsikring på reise.

Mitt voksne liv har i stor grad handlet om reise. Jeg har hatt utallige reisedøgn som følge av at jeg har reist for å intervjue folk i mange land eller gjøre research. Eller jeg har reist utelukkende for å skrive og fortelle om heftige reisemål. Og i feriene? Vel, hva annet kan man gjøre enn å ta seg en tur til Mallorca eller New York? Man har jo pådratt seg rastløse ben. Og i tillegg har jeg også skrevet om hva du trenger og ikke trenger av finansielle produkter, inkludert forsikringer. Så da hadde jeg svarene klare da Nemi forskring ringte og ba meg tipse om nettopp reiseforsikring. Les hele artikkelen her: Nemi Forsikring

Koder fra historien
More from Inga Ragnhild Holst

Bortebest.no tipser om Kanariøyene på TV 2

I dag var Bortebest.no-Vibeke på God morgen, Norge og fortalte om flotte...
Les mer