Verdens beste reisetips?

hotellsafe

Beklager dårlig bilde, men dette er – etter min ydmyke mening – det beste reisetipset jeg noensinne har fått. Jeg har nemlig glemt passet mitt i safen på hotellet tidligere, og det er slett ikke gøy. Den febrilske letingen i vesken når man er på vei til flyplassen er nok til å gi permanente stressrynker i pannen.

Dette tipset fikk jeg av kabinpersonalet ombord i Finnairs fly til Japan, og det er like enkelt som det er smart: Du legger den ene skoen din inn i safen sammen med passet. Da merker du garantert at noe mangler når du skal ut av hotelldøren neste morgen!

Lurt, ikke sant?

Hva er ditt beste reisetips?

Vibeke Montero
 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet...

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Stikkord

Gode debatter er verdifulle. Vi ønsker oss en saklig debatt, og har ikke rom for hets, sjikane eller andre former for netthat. Bortebest fjerner innlegg som vi ikke føler hører hjemme i det offentlige rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *