The Thief, som etter Bortebest.nos mening, er Norges beste hotell, åpnet i går et nytt treningssenter, Thief Performance. Vi har fått en omvisning i de nyinnredede lokalene på Tjuvholmen ved Aker brygge i Oslo.

Håndballspiller Kristian Kjelling er eier og daglig leder på Thief Performance.
Håndballspiller Kristian Kjelling er eier og daglig leder på Thief Performance.

Lokalene ligger midt på Tjuvholmen, et lite medisinballkast unna The Thief. De nesten 400 kvadratmeterne er innredet i mørke og rå materialer, og ser ganske enkelt ut som man har fortsatt fageskalaene fra hotellet. Det er lekkert og tøft. Her er det ingenting som minner om kommunal gymsal.

Trening på Kreta

Det tilbys gruppetimer, blant annet en Core Strength der man trener mage og rygg med slyngler, vekter og egen kroppsvekt – gjerne sammen med andre. TRX er en annen time der du bruker kroppsvekt og slynger. Opplegget brukes av den amerikanske marinen, som regnes for å være ekstremt tøft og utfordrende.  Bootcamp er et opplegg der trenerne tar deg ut på Tjuvholmen og hvor du styrke og kondisjon med blant annet slegge og traktorhjul – i gruppe. Det legges opp til å tilrettelegge treningen individuelt i disse gruppene. I tillegg tilbys det enkelttimer med personlige trenere.

Bli med oss på sykkelferie i Thailand, Spania og i USA

De personlige trenerne har imponerende CV-er. Trener Lente Puntervold, har danset på Operaen og jobber også i Olympiatoppen. På The Thief Performance skal hun lede gruppetimer og kjøre personlige opplegg. Leder Marko Bontenbal har jobbet som trener for Aalborg herrehåndballslag og har vært drevet med vektløfting på elitenivå. Alexander Aalerud har utdannelse fra Norges idrettshøgskole og jobber også som trener for toppidrettsutøvere. Eier Kristian Kjelling har en lang karrière som håndballspiller blant annet i den spanske ligaen og Aalborg Håndbold.

Prisene byr også på utfordringer. Medlemskapet koster 800 kroner per måned med binding. Med medlemskap kan du kjøpe timer med personlige trenere fra 880 kroner per time. Er du ikke medlem koster timene fra 1 100 kroner per time. Senteret har satt tak på 650 medlemmer.

Adresse: Tjuvholmen allé 2
Nett: Thief Performance

[separator type=»thick»]

Følg Thief Performance på Instagram