Spørsmål om Venezia

Drit i det Venezia
En gang i året MÅ jeg til Venezia.
En gang i året må jeg til Venezia. Nå er nedtellingen i gang, og har dere spørsmål, så fyr løs!

FYR LØS!

Om en uke reiser jeg til Venezia, og hvis dere har fulgt med bloggen en stund, så vet dere at det er min absolutte favoritt!

Jeg gleder meg til å finne nye steder, til å gå meg vill langs nye kanaler, til å stikke hodet inn i for meg ukjente kirker, og selvsagt til å duve på kanalene i min favorittgondol.

Jeg får ofte spørsmål fra lesere som ønsker seg Venezia-tips, om alt fra restauranter til hotell, så hvis det er noe dere lurer på, så kan dere gjerne skrive i kommentarfeltet nedenfor, så skal jeg svare så godt jeg kan. Og har jeg ikke svaret, så kan jeg finne det når jeg er der neste uke!

Hva gjorde du i Venezia, Camilla Pihl?

Venezias 3 beste barer

24 timer i Venezia

 

 

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
,
More from Vibeke Montero

Når kjærlighetsferien ender i krangel

Kjærlighetsferien er en hard nøtt å knekke. Det vet alle som har...
Les mer

3 Kommentarer

  • Hei Maria!

   Det er et veldig relevant spørsmål, ettersom hotell i Venezia koster skjorta. Jeg har bodd på et par enkle hotell, og her er to av de jeg kan anbefale.

   1. Pensione Seguso. Lenke: http://www.pensionesegusovenice.com/
   Et tostjernershotell, med fantastisk beliggenhet i Dorsoduro-distriktet, ikke så langt fra Accademiabroen. Rommene er velholdte, dog med gammelt (eller sjarmerende på reisejournalistspråket) møblement. Prisen er 125 euro for et dobbeltrom med delt bad. 135 euro for et dobbeltrom med eget bad.

   2. Hotel San Samuele. Lenke: http://hotelsansamuele.com/en/hotel.html
   Et skikkelig budsjettalternativ til 60 euro natten for et dobbeltrom. Hvis du ikke har noe i mot å dele bad med andre, så kan du få et rom her til utrolige 45 euro! Beliggenheten er supersentral: midt mellom Accademiabroen og Marcusplassen. Et skikkelig kupp, selvom det er en stund siden hotellet var nyoppusset.

   Neste uke skal jeg bo på Airbnb, ettersom vi er fem personer fordelt på tre generasjoner som reiser sammen. Egentlig foretrekker jeg å gi business til lokale hotell, ettersom utbredt airbnb-virksomhet har lagt et økt press på boligmarkedet i Venezia.

   Håper dette hjalp?

   Beste hilsen Vibeke

   • Hjertlig takk for svar, Vibeke! Ja, husker å ha lest hos dere før at det anbefales å bruke hotellene. Har vært i Venezia bare én gang før, men da var jeg så heldig å få bo på et privat palazzo rett ved Accademiabroen. Herlig at begge forslagene dine er i det området, likte meg fantastisk bra der!
    Nyt neste reise – håper vi får lese mer når du er tilbake igjen. 🙂

    Maria

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *