Spørsmål om Venezia

Drit i det Venezia
En gang i året MÅ jeg til Venezia. Men aldri mer med cruiseskip!
En gang i året må jeg til Venezia. Nå er nedtellingen i gang, og har dere spørsmål, så fyr løs!

FYR LØS!

Om en uke reiser jeg til Venezia, og hvis dere har fulgt med bloggen en stund, så vet dere at det er min absolutte favoritt!

Jeg gleder meg til å finne nye steder, til å gå meg vill langs nye kanaler, til å stikke hodet inn i for meg ukjente kirker, og selvsagt til å duve på kanalene i min favorittgondol.

Jeg får ofte spørsmål fra lesere som ønsker seg Venezia-tips, om alt fra restauranter til hotell, så hvis det er noe dere lurer på, så kan dere gjerne skrive i kommentarfeltet nedenfor, så skal jeg svare så godt jeg kan. Og har jeg ikke svaret, så kan jeg finne det når jeg er der neste uke!

Hva gjorde du i Venezia, Camilla Pihl?

Venezias 3 beste barer

24 timer i Venezia

 

 

Tags from the story
,
More from Vibeke Montero
Olabile og Olakibo tar en drikkepause
Kjære Instagram. Pupp er mat, og vi heier på naturlige kropper som...
Read More

3 Comments

  • Hei Maria!

   Det er et veldig relevant spørsmål, ettersom hotell i Venezia koster skjorta. Jeg har bodd på et par enkle hotell, og her er to av de jeg kan anbefale.

   1. Pensione Seguso. Lenke: http://www.pensionesegusovenice.com/
   Et tostjernershotell, med fantastisk beliggenhet i Dorsoduro-distriktet, ikke så langt fra Accademiabroen. Rommene er velholdte, dog med gammelt (eller sjarmerende på reisejournalistspråket) møblement. Prisen er 125 euro for et dobbeltrom med delt bad. 135 euro for et dobbeltrom med eget bad.

   2. Hotel San Samuele. Lenke: http://hotelsansamuele.com/en/hotel.html
   Et skikkelig budsjettalternativ til 60 euro natten for et dobbeltrom. Hvis du ikke har noe i mot å dele bad med andre, så kan du få et rom her til utrolige 45 euro! Beliggenheten er supersentral: midt mellom Accademiabroen og Marcusplassen. Et skikkelig kupp, selvom det er en stund siden hotellet var nyoppusset.

   Neste uke skal jeg bo på Airbnb, ettersom vi er fem personer fordelt på tre generasjoner som reiser sammen. Egentlig foretrekker jeg å gi business til lokale hotell, ettersom utbredt airbnb-virksomhet har lagt et økt press på boligmarkedet i Venezia.

   Håper dette hjalp?

   Beste hilsen Vibeke

   • Hjertlig takk for svar, Vibeke! Ja, husker å ha lest hos dere før at det anbefales å bruke hotellene. Har vært i Venezia bare én gang før, men da var jeg så heldig å få bo på et privat palazzo rett ved Accademiabroen. Herlig at begge forslagene dine er i det området, likte meg fantastisk bra der!
    Nyt neste reise – håper vi får lese mer når du er tilbake igjen. 🙂

    Maria

Comments are closed.