Spis, elsk, drikk i Verona!

image
Verona: når du står midt i drueåkeren og fyller zucchiniblomster med Mia Gundersen, vet du at la vita e bella!

Hei fra Verona!

Jeg er i byen der forelskede par svermer under det som var Romeo og Julies balkong. En by der opera er mer populært enn fotball, og der vinen flyter fritt.
I hvert fall føles det sånn på denne turen med Jomfrureiser.

[KGVID width=”272″ height=”480″]https://bortebest.no/wp-content/uploads/2015/09/mia.mp4[/KGVID]

Jeg kan ikke røpe så mye om turen og opplevelsene. Enda. Jeg er jo her på reportasjetur for et av de store damebladene, og denne saken kommer først på trykk i februar 2016. Så for å verne om papirmagasinenes integritet skriver jeg bare om en liten del her. Og i god Bortebest-stil er det kun de aller beste øyeblikkene jeg deler på bloggen;)

Som da Mia Gundersen (reisens inspirator) sto midt i drueåkeren i går og lærte seg å lage fylte zucchiniblomster.

Livet er ikke så verst på vingården Monte del Fra.
Livet er ikke så verst på vingården Monte del Fra.

Wow! sier bare jeg. Den som ikke lar seg inspirere av hennes vakre vesen og sanselige energi, kan ta seg en plomme! Det har jeg nemlig lært at de sier i Stavanger når noen er helt bak mål.
Ciao fra  Mia og meg & alle de flotte jomfruene som er her og nyter godt av det aller beste Italia har å by på; nemlig mat, vin og kjærlighet!

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
, , , ,
More from Vibeke Montero

Vi tester: treningshotell på Gran Canaria

Med viljestyrke og riktig hotell kan du gå ned en buksestørrelse i...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *