Hei fra Verona!

Jeg er i byen der forelskede par svermer under det som var Romeo og Julies balkong. En by der opera er mer populært enn fotball, og der vinen flyter fritt.
I hvert fall føles det sånn på denne turen med Jomfrureiser.

Jeg kan ikke røpe så mye om turen og opplevelsene. Enda. Jeg er jo her på reportasjetur for et av de store damebladene, og denne saken kommer først på trykk i februar 2016. Så for å verne om papirmagasinenes integritet skriver jeg bare om en liten del her. Og i god Bortebest-stil er det kun de aller beste øyeblikkene jeg deler på bloggen;)

Som da Mia Gundersen (reisens inspirator) sto midt i drueåkeren i går og lærte seg å lage fylte zucchiniblomster.

Livet er ikke så verst på vingården Monte del Fra.
Livet er ikke så verst på vingården Monte del Fra.

Wow! sier bare jeg. Den som ikke lar seg inspirere av hennes vakre vesen og sanselige energi, kan ta seg en plomme! Det har jeg nemlig lært at de sier i Stavanger når noen er helt bak mål.
Ciao fra  Mia og meg & alle de flotte jomfruene som er her og nyter godt av det aller beste Italia har å by på; nemlig mat, vin og kjærlighet!