HOTELLTEST: Villa de la Reina i Madrid

Dette rommet på hotell Villa de la Reina i Madrid bodde jeg på en helg. Foto: H10 Villa de la Reina
Villa de la Reina er et hyggelig boutique-hotell med sentral beliggenhet i den spanske hovedstaden.

Villa de la Reina: Du kommer til å elske dette hyggelige boutique-hotellet i sentrum av Madrid.

Dette hotellet er en sjarmbombe med sine moderne og nydelige interiører. Det oppmerksomme personalet som alltid hadde en hyggelig kommentar, gjorde det to dager lange oppholdet til en fryd. Ja, så ligger det i Gran Via i gangavstand til alt du ønsker å se i Madrid.

Vil du bo luksuriøst i et slott eller fort – men helst ikke betale for mye? Sjekk ut de spanske paradorene»»

ROM

Nydelige innredede rom med masse sjarm. Mitt rom lå i sjette etasje og hadde terrasse med solseng og parasoll. Herfra så jeg utover Madrids hustak.  Sengen var myk og herlig og sengetøyet av den tykke og gode sorte. Her var det intet laken slik det ofte er på spanske hotell, men gode dyner.

Badene har alt du trenger. Men merk at dersom du har krykker, så bør du be om bad uten badekar om du skal dusje. Foto: H10 Villa de la Reina

RENHOLD

Prikkfritt.

WIFI

Ja.

HÅRFØNER

Ja, løs hårføner med futt i. Du trenger ikke ta med din egen.

Fyll på tanken på i den hyggelige frokostsalen. Foto: H10 Villa de la Reina

FROKOST

Nydelig sunn og frisk frokost. Regn med bakst, fruktshots, egg i alle varianter og spanske spesialiteter.

OPPMERKSOMHET

Dette er et travelt hotell. Da vi ankom hotellet, var ikke rommene våre klargjort. Men personalet tok vare på bagasjen og bød på et glass cava med jordbær i den flotte lobbybaren. Hotellpersonalet var både hyggelige og vennlige og så ut til å huske hver og én av gjestene.

TILGJENGELIGHET

Her er det flere ulike nivåer. Noen trange ganger. De har heller ikke rom tilpasset folk med spesielle behov.

NØKKELINFO

Adresse: Gran Via 22, Madrid
Telefon: + 34 – 91 523 9101
Pris fra: 210 euro
Karakter: Bortebest.no gir Hotel Villa de la Reina 4 gullkofferter. Fabelaktig beliggenhet, bra service og nydelige rom med alt du trenger og litt til. Minus for at hotellet ikke er tilrettelagt mennesker som bevegelseshemninger.
Nett: www.h10hotels.com/en/madrid-hotels/h10-villa-de-la-reina

Slik tester Bortebest.no hoteller »»

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Mer fra Inga Ragnhild Holst

Ukens reiseinspirasjon 26. mars, 2017

Terror og politikk får oss til å ville sette oss på et...
Les Mer