Drømmer du om å feriere på unike hytter, eller kanskje et lekkert sommerhus i Danmark? På Landfolk finner du kanskje drømmestedet!

Fritidsboliger for kresne gjester

-Med Landfolk formidler vi hytter som gir gjestene den unike ferieopplevelsen – og ikke kun et tak over hodet og en seng å sove i, sier Christian S. Lausten.

Lausten har bakgrunn som direktør i Airbnb, og i Landfolk har han sju tidligere Airbnb-kollegaer med seg på laget. Målet er å kuratere hytte- og sommerhusmarkedet sånn at nordmenn kan velge på øverste hylle.

unike-hytter-danmark
På Landfolk finner du alt fra store familiehytter til små mikrohus.

Unike hytter for ulike behov

På Landfolk er alle fritidsboligene håndplukket for å innfri kriterier som unik arkitektur, personlig innredning, godt vertskap, samt en beliggenhet som gir ro i sjelen. De presenteres i ulike kolleksjoner, med hovedvekt på f.eks familievennlighet, arkitektur, hundevennlighet, havutsikt, og så videre.

-Fritidsboligene du finner på Landfolk skal ose av nostalgi, design og vakre omgivelser, for dette handler om mer enn komfort og ren luksus, sier Lausten.

Landfolk skiller seg fra andre plattformer med en «all-inclusive»-løsning der forsikring, rengjøring og brukskostnader er inkludert i leien. Plattformen tilbyr også fleksible leietider, så du låser deg ikke til en uke av gangen.

>> Interessert i en annerledes Norgesferie? Hiv deg på campervan-trenden!

På jakt etter unike hytter i Norge

Landfolk tilbyr så langt over 500 unike hytter over hele Danmark, men planen er å åpne for utleiere både i Norge, Sverige og Tyskland i nær fremtid.

– Danmark er alltid blant de tre mest populære utenlandsdestinasjonene for nordmenn, og mange har dessuten lange tradisjoner med å leie sommerhus i Danmark. Det gir oss stor tro på denne modellen i det norske reisemarkedet, sier Christian Lausten.

PS: Nå er teamet hans også på jakt etter unike hytter i Norge. Sitter du på en åpenbaring av en fritidseiendom, som du kanskje vil tjene en slant på, så tar Landfolk i mot søknader her.