Hjemmet skriver om Bortebest.no

Hjemmet-24-2016-s-110-11
Faksimile fra Hjemmet nr 24-2016
I Hjemmet forteller Bortebest.no om noen av stedene vi fyser på å reise til. Og om den beste restaurantopplevelsen noensinne.

Flere av journalistene i Bortebest.no har skrevet reisereportasjer for ukebladet Hjemmet. Snakk om drømmejobb! Når reportasjeleder Mai-Britt ringer og spør oss hvilke destinasjoner vi likte best og hvilke vi fyser på, måtte vi jo fortelle om det. Takk for hyggelig forespørsel.

Vibeke snakker om cruise på God morgen, Norge på TV 2. Se innslaget

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

Det mobile kontoret

Alle snakker om det fantastiske mobile kontoret. Her er 3 ting som...
Les Mer