Bortebest.no snakker om ferieøkonomi på TV 2

Vibeke-Montero-God-morgen,-Norge,-TV-2-1050
Vibeke i Bortebest.no snakker om ferieøkonomi på God morgen, Norge på TV 2.
Bortebest.no snakket i dag om sommerøkonomien på God morgen, Norge på TV 2. Se innslaget her.

I dag var Bortebest.no gjest på God morgen, NorgeTV 2. Der snakket vi om kronekurs og euro. For akkurat nå er det blitt dyrt å være ferieglad nordmann i eurosonen. Akkurat i dag koster 1 euro 9,2 kroner. Au! Men vi vet råd. Spis lokalt, for eksempel en menú del día, i Spania klokken 14 i stedet for middag på kvelden. Shoppingen legger du til sidegatene.

Se innslaget her: www.tv2.no/v/1038795

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, , ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

New York for sukkerunger

Bli med til Willy Wonka-lignende omgivelser i New York! Her er adressen...
Les Mer