Bortebest.no i Romeriksposten

Romeriksposten-8.-juni,-2016
Faksimile fra Romeriksposten, 8. juni, 2016.
I denne enqueten forteller vi om den råeste bilferien i verden. Kan du gjette hvor?

Vi har blitt spurt om våre beste bilferietips, og Inga tipser leserne av Romeriksposten om sine favoritter.

Men husk at dere blogglesere alltid får de ferskeste tipsene våre her på bloggen!

Nå har Bortebest.no kjørt over Andesfjellene, gjennom Kerala (som passasjer) og gjennom Uganda. Vi har også snirklet oss gjennom de spektakulære Atlas-fjellene i Marokko, og funnet frem til bittesmå landsbyer der tiden har stått stille.

Ingas aller heteste bilturtips er allikevel alle veiers mor, Route 66 ! Ingen andre steder i verden får du mer variert natur – og det i kombinasjon med heftig storbyliv i Los Angeles, Las Vegas og Chicago.

Bortebest-Vibi snakker ferieøkonomi på TV 2 – se innslaget her

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Koder fra historien
,
More from Inga Ragnhild Holst

Vintage i New York

Diane von Fürstenberg, Valentino og Dolce, Dolce, Dolce. Bli med til vintagehimmelen...
Les mer