Her er vinneren av konkurransen

Konkurranse vinner plakat
Massørene på Daikai Wellness Retreat venter på vinneren av vår uhøytidelige konkurranse.

Kjære reiseglade lesere! For to uker siden sparket vi i gang den fjerde konkurransen siden vi startet bloggen. Mange har svart og vi er kjempeglad for at hver og en av dere har deltatt. Vi har nå trukket en vinner. Vinneren heter Mette Eilen Johansen og hun får to deilige massasjetimer på Daikai Wellness Retreat, som er et av Oslos beste behandlingssteder. Her kan hun velge blant  alt fra japansk shiatsu-massasje til klassisk massasje i vestlig stil i vakre og rolige omgivelser.

Daikai Wellness Retream
Det kan vel ikke bli lekrere enn dette? Daikai Wellness Retreat byr på mange typer massasje i flotte omgivelser.

Her er riktige svar:

1. Hvilket hotell i New York anbefaler vi at du IKKE bor på?

Hotel Pennsylvannia 

2. Hva heter øya der Vibeke badet i cava? (Ja, du leste riktig. Hun badet i cava).

Tenerife

3. Hva heter luksustoget i Sør-Afrika der Inga hadde egen butler?

Rovos Rail

Vi i Bortebest.no takker Daikai Wellness Retreat for samarbeidet.

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Mer fra Inga Ragnhild Holst

Strategi mot rumpeklyping

Jeg har fått en hånd opp i skrittet og blitt kløpet i...
Les Mer