Drit i det: Magaluf

Magaluf
Åh, så fint med Boratdrakt da! Magaluf er en magnet for bad taste-utdrikningslag.
Med mindre man er tenåring, full av kjemikalier og/eller alkohol og utrolig lite bereist, så er Magaluf et sted du bør styre lengst mulig unna.

Hvordan noen kan like Magaluf er mer enn jeg klarer å fatte. Med mindre man er tenåring, full av kjemikalier og/eller alkohol og utrolig lite bereist, så fremstår dette som et regelrett høl med grusomme hotell, elendige restauranter og harry barer. Stranda er fin nok, men alt annet er skikkelig tacky, så hit skal jeg aldri, aldri tilbake. Gudskjelov.

Hvorfor dro jeg hit, lurer du kanskje på?

For å intervjue en gjeng med skandinaviske ungdommer som gikk på Den Svenska Barskolan. De oppfylte flere av kriteriene ovenfor, og stortrivdes!

Her kan du lese hvordan det har gått med dem fem år senere.

Kanskje har jeg gått glipp av noe som gjør Magaluf til en skikkelig hotspot, i så fall, opplys meg gjerne!

Her er stedet du bør styre lengst mulig unna neste gang du er på Mallorca:

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
, , ,
More from Vibeke Montero

Reisenytt – 12.06.16

Det går mot sommerferie, og vi loser deg gjennom ukens reisenytt!
Les mer