Drit i det: Afrodites Bad

Afrodites_Bad
Hmmm, her skjer det jo slettes ingenting, sier russiske Helen.

Det kan kanskje virke som om vi tar det i alfabetisk rekkefølge her i vår splitter nye kategori ‘Drit i det’. Vi har allerede skrevet om den oppskrytte Afrodites Klippe. Nå følger vi på med Afrodites Bad, på samme øy. Kypros er egentlig en veldig vakker øy, men vi skjønner ikke helt hva de har tenkt når de har ønsket å jazze opp Afroditelegenden.

Afrodites Bad høres unektelig ganske forførende ut, men er egentlig bare en bitteliten pytt, overgrodd av planter. Det finnes ingenting å gjøre her, bortsett fra å sitte på den konstruerte betongkanten og få seg en god latter når alle de andre turistene dukker opp og blir lange i fjeset.

I tillegg ligger ‘badet’ langt unna de store turiststedene på øya, så det er ekstra god grunn til å bli skuffet hvis man har ristet i en time i en varm buss for å komme hit.

Vibeke Montero
 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet...

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Gode debatter er verdifulle. Vi ønsker oss en saklig debatt, og har ikke rom for hets, sjikane eller andre former for netthat. Bortebest fjerner innlegg som vi ikke føler hører hjemme i det offentlige rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *