Vi var invitert på presselanseringen av Symphony of the Seas av RCL

Når et nytt cruiseskip døpes, har rederiet sørget for at det er spekket med nyheter, og Symphony of the Seas er inget unntak. Det er visst ingen grenser for hva man kan gjøre til havs lenger, og til min store glede finnes det nå en splitter ny sjømatrestaurant!

Her er nyhetene:

The Ultimate Abyss

Jeg er dessverre for pinglete til å teste mørke sklier som spenner over ti etasjer, men jeg er ikke et sekund i tvil om at dette skliemonsteret kiler godt i magen!

Symphony-of-the-Seas_bortebest
The ultimate Abyss spenner over ti etasjer, og ender opp på The Boardwalk.

Sjømatrestauranten Hooked

Denne hadde jeg store forventniger til, for jeg har ofte tenkt at man burde bli servert et større utvalg sjømat på cruise – ettersom man ferdes på havet. Det virker logisk. Dessverre var ikke restauranten åpen for lunsj på vårt seilas, men serverte kun utvalgt finger food. Det lovet godt, så hit vil jeg tilbake!

Symphony-of-the-Seas-nyhet
NYHET: Hooked er en sjømatrestaurant som inngår i all-inclusive prisen på cruiset. Her er maten hentet fra havet, og restauranten ligger lekkert til helt foran i skipet.

Meksikansk restaurant: El Loco Fresh

Hvem elsker vel ikke meksikansk mat? Denne nyskapningen ombord på Symphony levde opp til forventningene, så her kan du nyte «fredagstaco» hver eneste dag om du vil.

Symphony-of-the-Seas_bortebest
NYHET: En veldig god meksikansk restaurant har åpnet på samme dekk som flowrideren og ziplinen. Perfekt om mellommåltid innimellom aktivitetene!

Satsing på moderne kunst

RCL har investert tungt i kunst ombord på Symphony. Både i trappeavsatsene, på suitene og i fellesområdene. Bravo, sier jeg!

Cruise_Symphony_of_the_Sea
KUNSTNERISK: Alle trappeavsatser ombord er prydet med vakker kunst. Dette veggmaleriet heter “Fest without Festival” og er laget av Suraj Kumar Kashi, en indisk kunstner.
Symphony-of-the-Seas-nyhet
MITT SKIP ER LASTET MED KUNST: Det har blitt investert titalls millioner kroner i kunsten om bord på Symphony. Her fra en av suitene.

Familiesuite – alle barns drøm!

I denne suiten er alle detaljer på plass: Popcornmaskin, brusautomat, Playstation, shuffle board, Legovegg, køyeseng, enorm balkong, to bad og en lang sklie som frakter deg fra barnerommet til stua på et blunk!

Jeg likte spesielt godt løsningen der de voksne og barna har ulike innganger til oppholdsrommet, slik at man slipper å vekke barna på vei til morgenkaffe på balkongen. Og har man større unger, så kan de holde på med sitt uten å forstyrre foreldrene. Perfekt!

Etter å ha inspisert suiten to dager på rad spurte datteren min på 13 år meg om vi kunne være så snill å selge huset hjemme og flytte inn her!

Cruise_Symphony_of_the_Sea
FRESH FAMILIESUITE: Ettersom det var et pressecruise var flere av suitene åpne for inspeksjon. Den nye familiesuiten levde opp til forventningene – men krever tjukk lommebok: 680.000 kroner for suiten i en uke i juleferien!
Symphony-of-the-Seas-familiesuite
NYHET: Familiesuiten på Symphony er skreddersydd for barnefamilier som virkelig vil kose seg til havs!

Les mer om testseilaset mitt på Symphony of the Seas her

10 % rabatt på cruise

I samarbeid med Royal Caribbean kan vi tilby våre følgere 10 % rabatt på cruisets grunnpris! Dette gjelder bestillinger hos Royal Caribbean på telefon  815 00 185 frem til den 30. april. Rabatten kan kombineres med de fleste andre kampanjerabatter!

Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi koden SYMPHONY INFLUENCER BORTEBEST når du ringer for å bestille cruiset ditt.

PS: Akkurat nå tilbys det kanonpriser på cruise i Karibia! F.eks: 11.446 kroner per person for en uke fra Miami, til Honduras, til Mexico, til Bahamas og tilbake til Miami med Symphony of the Seas.

Med vår kode sparer du 1.144 kroner per person! Men husk at koden kun gjelder hvis du ringer Royal Caribbean og bestiller over telefon.


Når Bortebest-bloggerne deltar på pressereiser, opplyser vi om det. Vi står fritt til å skrive vår ærlige mening om reisemålet og opplevelsene underveis. Det legges ingen føringer fra arrangørens side, og du kan være trygg på at det alltid er vår personlige mening du leser her på bloggen.