Kjøp kjeks av den 12 år gamle entreprenøren Cory Nieves

Hvis du skulle havne i Englewood, New Jersey, bør du se etter den ti år gamle Cory Nieves, som selger deilige kjeks. Se videoen av CEO-en.


Kilde: CBS/YouTube

Hver lørdag selger Cory Nieves kjeks til forskjellige bedrifter rundt om i hjembyen Englewood, New Jersey i USA. Bedriften hans ble landskjent etter at både TV-kanalen CBS og Ellen DeGeneres har fortalt om den meget unge direktøren.

Eventyret startet da Cory stod og ventet på skolebussen. Han frøs og ønsket at moren hadde bil. Men hvordan skulle hun som enslig mor ha råd til det? Dermed laget han varm sjokolade som solgte i nabolaget. Etter hvert utviklet han produktsortimentet, og nå selger han altså søte kjeks, og av og til limonade. Siden oppstarten for snart seks år siden, har han reist rundt på markeder og messer for å selge varene sine. Nå skal han også begynne å selge deig.

Ikke nok med at han han har sans for forretninger, men han han også gjort seg bemerket for sine sin søte, sjarmerende stil. Han velger litt fra jenteavdelingen, noe fra gutteavdelingen – for han mener nemlig at «mote handler om å bryte grenser og ha det moro». På nesten har han alltid en stor brille. Ambisjonen hans er å studere på Princeton og åpne sitt eget motebrand.

Å kjøpe lokalproduserte varer på reiser bidrar til vekst og utvikling, og vi i reisebloggen Bortebest.no støtter selvsagt den unge entreprenøren. Og ikke minst lar vi oss inspirere av guttens entreprenørånd. Les mer på Mr. Cory’s Cookies eget nettsted. 

 

 

 

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, , ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

12. februar 2017

Her hjemme har jubileet for den første samiske samlingen blitt feiret stort...
Les Mer