Kilde: CBS/YouTube

[dropcap letter=»H»]ver lørdag selger Cory Nieves kjeks til forskjellige bedrifter rundt om i hjembyen Englewood, New Jersey i USA. Bedriften hans ble landskjent etter at både TV-kanalen CBS og Ellen DeGeneres har fortalt om den meget unge direktøren.

Eventyret startet da Cory stod og ventet på skolebussen. Han frøs og ønsket at moren hadde bil. Men hvordan skulle hun som enslig mor ha råd til det? Dermed laget han varm sjokolade som solgte i nabolaget. Etter hvert utviklet han produktsortimentet, og nå selger han altså søte kjeks, og av og til limonade. Siden oppstarten for snart seks år siden, har han reist rundt på markeder og messer for å selge varene sine. Nå skal han også begynne å selge deig.

Ikke nok med at han han har sans for forretninger, men han han også gjort seg bemerket for sine sin søte, sjarmerende stil. Han velger litt fra jenteavdelingen, noe fra gutteavdelingen – for han mener nemlig at «mote handler om å bryte grenser og ha det moro». På nesten har han alltid en stor brille. Ambisjonen hans er å studere på Princeton og åpne sitt eget motebrand.

Å kjøpe lokalproduserte varer på reiser bidrar til vekst og utvikling, og vi i reisebloggen Bortebest.no støtter selvsagt den unge entreprenøren. Og ikke minst lar vi oss inspirere av guttens entreprenørånd. Les mer på Mr. Cory’s Cookies eget nettsted.