Reklame: Inneholder annonselenker

Herren i huset er ikke alltid den enkleste å finne julegaver til, men hvis du – som jeg – har en som er glad i å reise og oppleve ting, så er det kanskje ikke så vanskelig allikevel?

Gi ham en opplevelse han aldri glemmer!

YouWish er Norges største leverandør av opplevelsesgaver. For hva gir du egentlig til den som allerede har alt? Jo, minner som varer livet ut. Som å kjøre Lamborghini på Gardermoen, eller kanskje hundekjøring i et vinterparadis? Eller hva med en skytedate i Oslo eller en nordlysweekend for to på Senja? Mulighetene er mange!

Hundekjøring på perfekt pudder

Hvem drømmer vel ikke om å høre lyden av raske poter i snø mens man fyker avsted i et vinterparadis? Hundekjøring er en gave som huskes lenge etter at opplevelsen er over! Pris: 650 kr Les mer om dette gavekortet her.

Fra null til hundre på 3 sek!

Utrust ham med ekstreme hestekrefter, og la han leve ut guttedrømmen på Gardermoen. Her kan han kjøre en Lamborghini Huracan med 610 illsinte hestekrefter i trygge omgivelser. Pris: 3 495 kr Les mer om dette gavekortet her.

Nordlysweekend for to

Vi skylder dette vakre landet vårt å utforske det på kryss og tvers. Har du og din kjære enda ikke opplevd det spektakulære nordlyset, så er dette en gave han vil bli glad for. Finnes det noe mer romantisk? Pris for overnatting, måltider og en wildlifesafari: 8 400 kr Les mer om dette gavekortet her.

Overnatting i tretopphytte

Dette er en natt han aldri vil glemme! Her våkner dere til fuglekvitter og en følelse av å være tett på naturen i total komfort. Tretopphyttene finnes i Halden, Luleå, Rakkestad, Trysil, Ulvik, Valdres, og det koster fra 3 960 kr for en natt. Les mer om dette gavekortet her.

Vinkurs med norgesmester i vinsmaking

Er mannen din glad i franske eller italienske viner? Da vil han sette stor pris på denne gaven! Vinkursene holdes i Oslo av en tidligere norgesmester i vinsmaking, med en karriere som sommelier, vinsjef og vinlærer, så her er man i trygge hender. Det blir smakstrening og innføring i ulike druetyper. Pris: 790 kr Les mer om dette gavekortet her.

Til mannen som elsker øl

Er mannen din mer glad i øl enn i vin? Og kanskje liker han burgere også? Da er dette noe for han! På kurset serveres tre ulike øltyper, og tre ulike sliders, og det forklares hvordan man matcher øl til burgere og BBQ. Det blir med andre ord en saftig kveld! Kursene holdes i Oslo, Stavanger, Trondheim. Pris: 795 kr Les mer om dette gavekortet her.

Eller kanskje drømmer mannen i ditt liv om å brygge sitt eget øl? Gi ham et ølbryggerkurs for to, da vel! Jeg lover at ingen mann blir lei av en dame som kan brygge øl, hehe.

Når du kjøper en opplevelse hos YouWish, vil du motta en flott PDF på e-post. Det betyr at du kan kjøpe gaven i siste liten, og du får muligheten til å skreddersy din PDF ved å velge mellom mange fine temaer og emojis. Du kan også legge til en personlig hilsen. Mottakeren kan bytte til en annen opplevelse dersom den du valgte ikke faller i smak, så her kan du trygt pushe han litt utenfor komfortsonen.

Det gjør ingenting om du er ute i siste liten! Gavekortene fra YouWish mottar du på mail umiddelbart etter at du har bestilt det på nett.

En god bok

Romjulen er tiden for å senke skuldene, og ta seg tid til det man ellers ikke har tid til. Som å lene seg bakover i godstolen med en bok. Hvorfor ikke overraske mannen i ditt liv med en bok som kickstarter reiselysten?

Dra ikke til London uten å ha lest denne!

Rett og slett en fantastisk inspirerende bok for alle oss som elsker og lar oss imponere av London, igjen og igjen. Byen vil aldri bli helt det samme etter at du har lest denne boka. Glem Big Ben og Buckingham Palace og møt menneskene i gatene som gjennom historien har formet den britiske hovedstaden. Forfatteren har vokst opp i London, og har også vært lektor i journalistikk ved OsloMet.

Du kan kjøpe boken i Arks nettbokhandel.

Kortreiste gleder

Har du en klimabevisst mann som elsker spektakulære naturopplevelser? Look no further!

Til topps i Norges nasjonalparker er den første turboken om Norges 37 nasjonalparker. Stappfull av praktiske tips, ruteforslag og inspirasjon! Pris: 399,-

25% rabatt: Guidebok

Kanskje vet dere allerede hvor neste ferd skal gå? I så fall er en god guidebok gull verdt. Ikke bare for å oppleve de store attraksjonene, men også for å få med seg det andre kanskje overser. Jeg, som har reist gjennom Andalucia på kryss og tvers i mange år, finner fortsatt spennende og ny inspirasjon i Lonely Planets Andalucia-guide.

Enten du skal til Andalucia eller Afrika, så er en god reisehåndbok uunnværlig.
Hos Chillout får du 25% rabatt på alle guidebøker.

Perfekte klær å reise i

Å naile reisegarderoben kan virke enklere for menn enn for kvinner. Men helt enkelt er det selvsagt ikke. Reiseklær skal være både komfortable og funksjonelle, og da holder det ikke med en kakifarget bukse fra Dressmann. Jeg har selv testet Craghoppers plagg mot mygg, og er mektig imponert. Ikke bare fordi de er impregnert med mygg- og insektsmiddel, men også fordi de er så utrolig komfortable å ha på seg. I tillegg er de utrustet med mange gode løsninger som gjør reisen enklere: UV-beskyttelse, pustende materialer, vannavisende stoff og romslige lommer med glidelåser.

Klassisk safariskjorte

Denne fås i flere farger, og passer til alt! Modellen heter Nosilife Adventure II LS Shirt, og er en ny modell fra 2019. Pris: 899,-
Nosilife Adventure II LS Shirt har mange smarte finesser, som denne kragen som kan brettes opp for å beskytte mot vær, vind, solskinn og insekter. Denne vil han elske!

Klassisk safaribukse

Nosilife Pro II Convertible Trousers er en praktisk zip-off-bukse, og en av Chillouts bestselgere. Buksen er impregnert med myggbeskyttelse som reduserer myggstikk med opp til 90% i hele plaggets levetid. Du vasker altså ikke ut impregneringen. Fantastisk, ikke sant? Pris: 1 099,-
PRAKTISK: Både skjortene og buksene fra Craghoppers har praktiske lommer som forhindrer lommetyver i å forsyne seg.

Til han som elsker roadtrips

Har du en mann som aldri blir lei av bilturer? Da vil han takke deg for denne duppeditten som varsler om fotobokser langs veien. Fotoboksvarsleren er utviklet i Norge, den er lovlig og den kan spare sjåfører med ivrig gasspedalfot for heftige bøter.

Slik virker den:

https://youtu.be/6cxwOOKMlV0

PS: Norge har verdens dyreste trafikkbøter og snittboten er på over 2000 kroner. Prisen for fotoboksvarsleren er 690 kr, så det spares inn på en unngått fartsbot! Du kjøper den her: Cruisecontrol.no

Overrask med en fotballreise

Jeg tror ikke jeg kjenner en eneste mann som ikke hadde blitt glad for en fotballreise! Alt du trenger å vite er hva favorittlaget hans er, så ordner Ticketservice resten. De har spesialisert seg på dette siden 1980, og har lang erfaring. Du finner oversikten over kommende kamper her.

Har du prøvd å bestille fotballkampbilletter tidligere, så vet du hvor vanskelig det kan være å skaffe billetter. Derfor er Ticketservice et supert utgangspunkt der du får billetter til de største lagene i den spanske, franske, tyske, italienske og engelske fotballigaen. Dere får selvsagt plasser sammen. Du kan enkelt bestille både kamp og hotell samtidig, så leveres billettene direkte til hotellet.

Er det f.eks Arsenal som er din manns favorittlag, finner du kampene her.

Håper du fant noen tips til de «umulige» julegavene!