Blir Barcelona for stor, Paris for kulturell og Roma for historisk, så er Palma storbyen for deg! Syden med storbypuls, I love it!

Min favorittovernatting

Boutique Hotel Calatrava er du så langt fjernet fra de gamle charterbegrepene grisefest og flatfyll som det går an å komme. Tenk takterrasse med utsikt, seksten luftige rom og deilige spabehandlinger. I gåavstand fra gamlebyen, men uten at man forstyrres av nattelivet. Pris fra 180 euro per natt.

Ren design i gammelt bygg på Hotel Calatrava.
Ren design i gammelt bygg på Hotel Calatrava.

Min favorittrestaurant

Forn de Sant Joan er stedet for deg som vil spise Palmas beste mat! Et måltid her passer perfekt når du er lei av tapasbarer der du må kjempe om plass i baren. Her har modellen Alessandra Ambrossio og mange andre kjendiser  spist, og om du kommer på en ukedag kan du nyte godt av den budsjettvennlige lunsjmenyen deres for under tjue euro per person.

Ikke verdens beste bilde, men denne tunfisken på Forn de Sant Joan smakte himmelsk!
Ikke verdens beste bilde, men denne tunfisken på Forn de Sant Joan smakte himmelsk!

Min favorittbar

Bar Abaco er en hyllest til vinguden Dionysus i et overdådig palass i hjertet av gamlebyen. På Abaco kan du leve ut drømmen om å spise druer mens du slurper i deg vin. Dette er en høyborg for det pompøse og overdådige, men herregud, for et sted! Hundrevis av levende lys, bugnende blomsterbuketter og klassisk musikk løfter atmosfæren til en annen tidsalder.

Bar Abaco er et dekadent palass der du velter deg i vin og velvære.
Bar Abaco er et dekadent palass der du velter deg i vin og velvære.

Min favorittbutikk

B Connected Vintage er et fantastisk skattekammer der du finner Jimmy Choo-sko, Missoni-kjoler og fantastiske kuskinnsvesker jeg ikke vet navnet på fra Argentina (Adresse: Calle Dameto 6).

Jeg elsker det trendy Santa Catalina-kvartalet, så planlegg å bli utover kvelden!

Bypaaske_Paris_07
B Connected Vintage er en av Santa Catalinas mest spennende skattekister.

Bypaaske_Paris_08

 

Min favoritting å gjøre

Santa Catalina-kvartalet er Palmas Grünerløkka. Her er det hippere, trendiere, kulere og morsommere enn i resten av Palma. Jeg begynner gjerne kvelden på Havana, en bar med svensk eier. Først en Cruzcampo-øl på gateplan. Så bærer turen videre til den dryppende romantiske baren Idem, og middagen på surfestedet Duke smaker himmelsk.

På Dukes er det deilig, avslappet stemning og digg mat.
På Dukes er det deilig, avslappet stemning og digg mat.

 

Mine favorittsteder i Paris har jeg skrevet om her.

Og vil du lese flere Mallorcatips, så ta en titt her:

Skoøyene

Magaluf