Hot og blandet i Sports Illustrated Swimsuit Edition

Tidligere har yrkeskravene i Sports Illustrated Swimsuit Issue vært å være svært slank, lett atletisk og fyldig i front. Men nå er’e revolusjon på gang. Kvinner i alle størrelser viser fram at man kan være hot og flott også om man er normalvektig eller mer. Eller er over 21. Det har rett og slett blitt politisk ukorrekt å ha et smalt skjønnhetsideal. Det er har Sports Illustrated notert seg, for i år har de ikke bare to modeller som sprenger vektkravet, men også den nå 63 år gamle Christie Brinkley, den atletiske Serena Williams. En av modellene er den Sophia Loren-lignende modellen Ashley Graham, som jeg hadde den glede av å møte i London sist sommer. Hun fortalte at hun etter den første Swimsuit Issue-jobben ikke fikk sove før magasinet skulle ut i hyllene, hun lå bare og sprellet i sengen og tenkte at «Tenk at jeg skal er i Swimsuit Issue!» Det er bare å gratulere! Se Ashley Graham og de andre jentene i Sports Illustrated Swimsuit Issue her»»

Du kan lese mitt intervju med vakre Ashley Graham her »»

Sports Illustrated Swimsuit Issue 2017
Faksimile fra http://www.si.com/swimsuit

Valencia i fyr og flamme under fallas

Fallas i Valencia
Fyrverkeri, kinaputter, bål og krutt. Fallas i Valencia, Spania, tar hardt på ører og neser. Foto: Fran Fernández

Karnevalene feires i ukene før den religiøse fasten og er en fin anledning til å kle seg ut som en mer fabelaktig og morsommere utgave deg selv. Og så snart karnevalene er over i Spania, setter valencianerne i gang med sin årlige fest: Fallas! Vel, den er allerede i gang, men de store høydepunktene er i dagene fram mot lørdag den 19. mars. Da paraderer de såkalte fallereane i forseggjorte drakter gjennom Valencia for å donere blomster til byens skytshelgen. Så er det såkalt mascletá, en pyroteknisk konsert som truer alle byens trommehinner. Det er rett og slett en konsert der man bruker fyrer opp krutt slik at den sprenges i en rytme. På toppen av det, er det fyrverkeri og framvisning av såkalte fallas, figurer i tre og papp som på sitt beste gjør narr av øvrighet og andre som fortjener å jekke seg ned noen hakk. De brennes i enorme bål på Fallas’ siste dag. Valencianerne ser ut til å elske krutt, bål og flammer! Se hele programmet her www.valencia-cityguide.com/tourist-information/leisure/festivals/the-fallas

Les mer om Fallas i Valencia »»

 

Hawaii vil forby solkrem

Hvis du har vært på snorkle-ekspedisjoner i farvann med mye korallrev, har du kanskje opplevd å få beskjed om å ikke bruke solkrem? Nylig foreslo Hawaiis senator, Will Espero, salg av solkrem som inneholder oxybenzone og octinoxate på øyene. Grunnen til det er at disse stoffene bidrar til korallbleking. Ifølge Department of Land and Natural Resources, har forskerne funnet mer enn 30 ganger så mye oxybenzone i vannet rundt Hawaii som er tilrådelig. Les om solkrem og korallbleking på på Haereticus Environmental Laboratory.  Dette ifølge det vitenskapelige tidsskriftet Nature. Det anbefales at du bruker solkrem med sinkoksid eller titandioksid i stedet.

Reisenytt fra Bortebest.no »»