Bortebest på en søndag

Bortebest_Sondag_05

Karl Lagerfeld starter hotellkjede

Den tyskfødte designere Karl Lagerfeld, som også er kreativ direktør i Chanel, meldte på mandag at han nå starter sin egen hotellkjede. Det første hotellet åpner i Macao i Kina og skal inneholde også et casino. I Macao må han konkurrere med Versace om gjestene, for de er allerede til stede der med motehoteller. Lagerfeld skal allerede ha erfaring fra hotellbransjen, han har nemlig designet suiter for Hôtel de Crillon i Paris og et bassengområde på Metrople i Monte Carlo.

Klinetips i Paris

Matthew har knust byen Baracoa på Cuba

Orkanen Matthew har blåst over Karibia og Florida og knust flere steder på sin vei. De fleste har fått med seg at Haiti ble hardt rammet. Men også Cuba har det vært store ødeleggelser. Kystbyen Baracoa, kjent for sin kolonialarkitektur, er fullstendig ødelagt. Takene er revet av husene og strøm- og telekabler er knust, skriver bloggeren og aktivisten Yusnaby. Det er stort behov for hjelp og flere opposisjonelle kritiserer nå myndighetene for å nekte å ta imot internasjonal hjelp. Men øyas innbyggere har nå satt i gang crowdfunding for å få hjelp, kommer det fram av denne artikkelen på værmeldingstjenesten Weather.com Det er orkansesong hvert år i dette området og den starter 1. juni og varer fram til cirka 1. november. De kraftige stormene gjør ofte store skader.

Cuba er ikke noe paradis. Dette bør du vite før du reiser.

Poter og pels i en sele

Det kan være vanskelig å se hvem som logrer mest når Bortebest-teamet møter hunder. Nå har det kommet et produkt for hunder, men vi er ikke helt overbevist om at dette er produktet hunden trenger. Men videoen er så morsom, at vi lar det bli opp til dere å vurdere nytteverdien.

Fem ting du kan droppe om du er glad i dyr

Forrige ukes skråblikk på verden»»

 

Bortebest

Hvem er vi, og hva gjør vi?
Gi oss en globus, og vi er lykkelige. I et par uker. Så begynner føttene å klø igjen. Gi oss jetlag, gi oss malariamedisin som herjer med nattesøvnen. Gi oss øyeblikket vi går ut av en flyplass på et fremmed sted. Jaget etter nye horisonter er sterkere enn trangen til hjemmets lune trygghet. Til sammen har vi flere tusen reisedøgn i kofferten. Vi har levert og fortsetter å levere store og små reisereportasjer til de fleste av Norges mediehus. Her tar vi deg med bak kulissene i det vi mener er verdens beste jobb!
Bloggere
Inga Ragnhild Holst – partner og hovedblogger
Vibeke Montero – partner og hovedblogger
Fran Fernandez – programmerer og fotograf
Elizabeth Lingjærde – Gjesteblogger
Caroline Korsvoll – Gjesteblogger

Tone Solberg – Gjesteblogger

Tjodunn Eltvik Dyrnes – Gjesteblogger

Tags from the story
, ,
Written By
Mer fra Bortebest

Monarkenes utrolige sydenreise

Alle vil til syden. Også monarksommerfuglene! Ulikt oss kan de ikke slenge...
Les Mer