Vinn herlig premie i vår konkurranse

DaiKai gavekort-1050
Du behøver ikke å reise til Asia for å få herlig massasje. Vær med i vår konkurranse og vinn en gratis massasje på luksuriøse Daikai Wellness Retreat i Oslo.
Svar på tre enkle spørsmål og vinn en luksuriøs massasje på Daikai Wellness Retreat i Oslo.

Svar på tre enkle spørsmål og vinn gavekort på to luksuriøse massasjer på Daikai Wellness Retreat i Oslo.

Daikai Wellness Retreat ligger midt i Oslo sentrum, men gir deg følelsen av å være på reise i Østen. Det er kjent som et av byens aller beste behandlingssteder, og du kan velge mellom alt fra japansk shiatsu-massasje til klassisk massasje i vestlig stil.

Nå kan du vinne gavekort på to deilige massasjetimer på Daikai Wellness Retreat. Velg om du vil bruke begge timene selv, eller invitere en du er glad i.

Alt du trenger å gjøre er å svare på tre spørsmål.

1. Hvilket hotell i New York anbefaler vi at du IKKE bor på?
2. Hva heter øya der Vibeke badet i cava? (Ja, du leste riktig. Hun badet i cava).
3. Hva heter luksustoget i Sør-Afrika der Inga hadde egen butler?

Svar på spørsmålene i kommentarfeltet nedenfor.

Vi trekker en vinner blant de som har svart riktig på spørsmålene den 21. desember.

Det kan vel ikke bli lekrere enn dette? Daikai Wellness Retreat byr på mange typer massasje i rolige og vakre omgivelser.
Det kan vel ikke bli lekrere enn dette? Daikai Wellness Retreat byr på mange typer massasje i rolige og vakre omgivelser.

Hakuna matata!
Inga & Vibeke

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

Bortebest.no er voksenbloggeren Bjørgs favoritt

Bjørg Hexeberg fra Nittedal snakker med lokalavisen Varingen om de ny bloggerne:...
Les Mer

58 Kommentarer

Kommentarfeltet er lukket.