Hotell Me London er hotellet for deg som liker luksus og som ikke går med Crocks.  Me London er det første hotellet som får seks gullkofferter på Bortebest.no.

– Let me help you, madam.

Jeg står fortsatt på fortauet og pikkoloen tar den vesle trillekofferten min og følger meg fram til resepsjonen.

– Si fra hvis du trenger noe og ha en strålende dag i London, hilser han.

Så blir jeg overlatt til personalet i resepsjonen. Rommet mitt er dessverre ikke klart, men som plaster på såret skal jeg få et rom med bedre utsikt. What’s not to like? Og allerede nå skjønner jeg at jeg kommer til å like meg på hotell ME London. Kanskje ikke så rart når dette er et femstjerners hotell som koster fra 189 pund og oppover per natt.

Bortebest.no tester hotell

Hotellet ligger et par minutters gange fra Covent Garden og har 157 rom inkludert 16 suiter. Flere av rommene har balkonger med bord og stoler. Mitt rom hadde i tillegg fantastisk utsikt over London.

Hotellet har flere restauranter og barer og huser ofte store arrangementer. Ta for all del en cocktail på den stilige takbaren. Søker du #melondon på Instagram, kan du se hvilke celebriteter som har vært innom hotellet de siste ukene. Og vi snakker altså den typen kjendiser som blir avbildet i Vogue: designere, modeller, skuespillere og fotografer.  Her er det ikke mange kvinner som går med hælhøyde under 10 centimeter, med unntak av meg.  Jeg kom i sneakers fordi jeg skulle på jobb (min jobb krever at jeg kan bevege meg og blant annet hjelpe fotografene med å holde reflektorer), uten at noen trakk brynene sine opp i de perfekt fargede hårfestene av den grunn.

Hotel-ME-London-utsikt-800-IRH
Det eneste man kan utsette på denne utsikten, var været. Men hadde Me London hatt mulighet til å løse det, hadde de nok gjort det. Og spurt om hva slags vindstyrke jeg ville ha.

Mitt rom var plettfritt og romslig. Sengen var stor og deilig og lakenene var av tykk, god kvalitet. Putene var stappet med dun og perfekte for meg som liker skikkelig nakkestøtte. Badet var utstyrt med alt du måtte trenge av toalettsaker. Minibaren, som var gjemt bak et svart, polert panel hadde morsomme overraskelser som stringtruse fra det fasjonable Agent Provocateur. Men en av de fineste detaljene var at strømuttaket var fornuftig plassert og kompatibelt med utstyr fra fastlands-Europa og USA. Smart tenkt! Dette bør alle hoteller lære seg.

Hotel-ME-London-Agent-Provocateur-800-IRH
Glemmer du undertøysskift, slipper du hvert fall å gå med usexy truser.

Da jeg kom inn på rommet om kvelden, hadde personalet trukket for gardinene og lagt fram tøfler og morgenkåpe. Det var herlig å hoppe inn i kosehabitten etter en omgang i dusjen som det var plass til minst to glade London-turister i. En luksus i London, hvor selv dyre hoteller ofte har små, trange bad.

Det var rett og slett trist å sjekke ut av denne luksusoasen. Men jeg kommer definitivt til å dra tilbake. Jeg må bare spare litt først, for én natt kostet utrolige 4 000 kroner.

INTERNETT

Du logger inn på hotellets gratis WiFi med romnummer og navn. Det er raskt, enkelt og gratis. Pluss for muligheten til å bruke elektrisk utstyr fra Europa og USA. Gullkoffert.

Hotel-Me-London-hårføner-800-IRH
På badet på hotell Me London, er det skikkelig hårføner og et bredt utvalg av toalettsaker av god kvalitet. Takk.

HÅRFØNER

Det blir ingen bad hair day i London etter dette. På badet er det en stor, kraftig hårføner med lang ledning. Gullkoffert.

FROKOST

Hotellrestaurantene hadde en fantastisk frokostmeny med alt du kan ønske deg. Jeg gikk for klassisk engelsk frokost og aldri før har denne retten sett så lekker ut. Den kom nydelig tilberedt på en liten stekepanne med porsjerte egg slik jeg liker det. Gullkoffert.

RENHOLD

Her var alt perfekt. Det var ikke et hår eller et fingermerke å se noe sted. Gullkoffert.

OPPMERKSOMHET

Personalet er skarptrent. De kjenner deg igjen og husker hva dere snakket om i går og de ordner alt for deg. Du blir fort vant til dette, altså.

TILGJENGELIGHET

Hotellet er terskelfritt. Du kan rulle inn overalt.  Bruker du i rullestol kommer du enkelt til heisknappene som i tillegg er utstyrt med punktskrift. Heisen forteller deg i hvilken etasje du er. Hotellet har rom som er tilrettelagt rullestolbrukere. Men mitt rom hadde fungert godt også om jeg hadde brukt krykker da badet var stort og enkelt tilgjengelig. Gullkoffert.

Sjekk ut hvor mange gullkofferter Hotel Mazzarò Sea Palace på Sicilia fikk»» 

NØKKELINFO

Adresse: 336-337 The Strand, London
Pris fra: 189 pund
Frokost: Du kan velge om du vil kjøpe frokost. Bred frokostmeny.
Karakter: Bortebest.no gir Me London seks av seks mulig gullkofferter for sin fantastiske service, lekre rom og gjennomtenkte detaljer. Dette hotellet er perfekt for unge voksne som vil bli skjemt bort – og som har råd til det. Dette er dyrt.
Nett: www.melia.com/en/hotels/united-kingdom/london/me-london

Her er dommen

[usr 6]