Vibekes Legoland-guide

Legoland hotell
In love with Lego!
Vi tar deg med både foran og bak kulissene på journalistoppdrag i Legoland.

Primærfarget sommerferie med barna?

Legoland
Man blir aldri for gammel for å lete etter gull!

I fjor dro jeg med familien til Legoland, og saken sto på trykk i Foreldre og Barn på forsommeren.

-Auuu! Hva gjør vel mer vondt enn å tråkke barbeint på en legokloss? Vi er innlosjerte på Hotell Legoland, og på hotellrommet venter det to fulle kasser med lego. De tømmes selvsagt utover gulvteppet i rekordfart, i et så gigantisk brak at jeg er sikker på at det kommer en klage fra underetasjen. Men neida, på dette hotellet er man vant til unger som leker.

‘Stakkars vaskepersonalet’, tenker jeg, og ser for meg hvordan de må rydde opp hundrevis av små klosser på rom etter rom. Til min store lettelse viser det seg at de lar alle klossene ligge urørte til neste dag. Her er det ikke noe voksenpoliti som står i veien for skapergleden. Men det beste med dette hotellet er allikevel at det har en egen (køfri) inngang til Legoland. Veldig deilig å bare rusle rett fra frokost til fornøyelse.

Her finner du den digitale versjonen som ble lagt ut på Klikk.no i dag.

Der kan du lese den opprinnelige reportasjen, og hvis du vil ha min personlige vri, så kan du lese blogginnlegget som ble publisert her på bloggen i august i fjor: RETROLYKKE I LEGOLAND

 

God sommer!

 

 

Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Mer fra Vibeke Montero

By + Strand = Sant

En bystrand er toppen av luksus. Merkelig at ikke flere velger seg...
Les Mer