Vibekes Legoland-guide

Legoland hotell
In love with Lego!
Vi tar deg med både foran og bak kulissene på journalistoppdrag i Legoland.

Primærfarget sommerferie med barna?

Legoland
Man blir aldri for gammel for å lete etter gull!

I fjor dro jeg med familien til Legoland, og saken sto på trykk i Foreldre og Barn på forsommeren.

-Auuu! Hva gjør vel mer vondt enn å tråkke barbeint på en legokloss? Vi er innlosjerte på Hotell Legoland, og på hotellrommet venter det to fulle kasser med lego. De tømmes selvsagt utover gulvteppet i rekordfart, i et så gigantisk brak at jeg er sikker på at det kommer en klage fra underetasjen. Men neida, på dette hotellet er man vant til unger som leker.

‘Stakkars vaskepersonalet’, tenker jeg, og ser for meg hvordan de må rydde opp hundrevis av små klosser på rom etter rom. Til min store lettelse viser det seg at de lar alle klossene ligge urørte til neste dag. Her er det ikke noe voksenpoliti som står i veien for skapergleden. Men det beste med dette hotellet er allikevel at det har en egen (køfri) inngang til Legoland. Veldig deilig å bare rusle rett fra frokost til fornøyelse.

Her finner du den digitale versjonen som ble lagt ut på Klikk.no i dag.

Der kan du lese den opprinnelige reportasjen, og hvis du vil ha min personlige vri, så kan du lese blogginnlegget som ble publisert her på bloggen i august i fjor: RETROLYKKE I LEGOLAND

 

God sommer!

 

 

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

More from Vibeke Montero

Overnatting på pub i England

En liten time fra London sjekket jeg inn på Woolpack Inn -...
Les mer