Hva: Gi unga sukker på Dylan’s Candy Bar i New York
Hvor: 1011 Third Avenue, 60th Street og 33. Union Square West
Nettside: www.dylanscandybar.com

Ettersom jeg selv driver eget firma, digger jeg entreprenørånden i New York.  Ingen venter på at noen skal gi dem en jobb. I stedet bretter folk opp ermene og skaper sin egen arbeidsplass, og ofte en arbeidsplass for andre. Mange med mer kapital i hodet enn i banken.

En av dem de mange entreprenørene er Ralph Lauren, som opprinnelig het Ralph Lifshitz, sønn av to jødiske immigranter fra Hviterussland. Han jobbet som selger hos Brooks Brothers på Madison Avenue, men startet opp sitt egen foretak på 1960-tallet. I dag omsetter konsernet hans for 7,6 milliarder dollar.

New York for sukkerunger

Kanskje ikke så rart at hans datter Dylan Lauren også startet sin egen business? Hun åpnet opp Dylan’s Candy Bar i 2001, som er et drops for både munn og øyne. Dylan er nok Willy Wonkas råeste konkurrent. Her får du sjokolade, kjærlighet på pinne, karamell, fudge, skum og kaker i alle farger og formater. Sjekk også godteriautomatene, de spiselige smykkene og ikke minst retrogodisen sortert på ulike tiår. Butikkinteriøret i seg selv gir deg diabetes, med trær laget av lollipops og trapper som ser ut til å være støpt i av drops.

Kjendiskidsas lørdagsgodt

Her handler blant annet Taylor Swift og Tom Cruises datter, Suri, lørdagsgodteriet sitt. Du kan kjøpe akkurat det samme som dem, for Dylan sladrer nemlig om hva celebsene liker.

Jeg kan garantere at ungene kommer til å huske nettopp dette besøket resten av sitt liv.

Etter at du og barna har gått amok i butikken, er nok mange så høye på sukker at det kan være godt å rase fra seg på for eksempel på High Line Park eller kanskje gå på skøyter i Bryant Park. Er dere en familie på fire, kan det lønne seg å kjøre drosje i stedet for å ta t-banen på korte strekninger.

Bli med Vibeke til godterihimmelen i Paris

Video: DYLAN’S CANDY BAR

 

[separator type=»thick»]

Følg Dylans Candy Bar på Instagram