Trump får passet sitt påskrevet

Hurra for smarte reklamekampanjer! Emirates lanserer ny kampanje: #makeflyinggreatagain

Vi elsker at flere flyselskaper i Midt-Østen nå har lansert geniale reklamekampanjer i kjølevannet av USAs forbud mot å ta med seg bærbare datamaskiner og nettbrett inn i kabinen fra ti ulike muslimske nasjoner i Midt-Østen og nord-Afrika.

Flyselskapene som berøres av forbudet er Egypt Air, Emirates, Etihad Airways, Kuwait Airways, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Royal Jordanian Airlines, Saudi Arabian Airlines og Turkish Airlines.

Dette er et ledd i Donald Trumps løfte om å gjøre “America great again”, men han forventet kanskje ikke at tilsvaret skulle komme i form av humoristiske kampanjer hashtagget #makeflyinggreatagain. Skuespillerinnen Jennifer Aniston er med på kampanjen til Emirates, som fokuserer på at underholdningstilbudet er så omfattende ombord at du slett ikke trenger laptop’en din.

 

Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Tags from the story
Mer fra Vibeke Montero

Olabile og Olakibo tar en drikkepause

Kjære Instagram. Pupp er mat, og vi heier på naturlige kropper som...
Les Mer