Treningsklær på tur

Løpesko, badedrakt og ansiktsspray er noe av det jeg pakker i kofferten.

Gjengen i Bortebest.no sier sjelden nei takk til et et glass vin og en aperitivo. Men vi er like glade i å holde oss i form. Derfor pakker jeg ofte en treningsshort og joggesko i kofferten. Er jeg i nærheten av en strand, tar jeg gjerne en løpetur – uten sko – på stranda og kjøler meg ned i vannet hvis det blir for varmt. Men jeg tar like gjerne en runde i Hyde park, hvis jeg er i London.

Her er noe av treningsklærne jeg har lyst på i vår.

Bli med Jomfrureiser og Vibeke på treningstur til Kroatia

Spørsmål eller kommentarer? Skriv til [email protected]

Koder fra historien
,
More from Inga Ragnhild Holst

Nye klær til strandferien

Det er snart tid for bikini, sandaler og solbriller. Her er et...
Les mer