Treningsklær på tur

Løpesko, badedrakt og ansiktsspray er noe av det jeg pakker i kofferten.

Gjengen i Bortebest.no sier sjelden nei takk til et et glass vin og en aperitivo. Men vi er like glade i å holde oss i form. Derfor pakker jeg ofte en treningsshort og joggesko i kofferten. Er jeg i nærheten av en strand, tar jeg gjerne en løpetur – uten sko – på stranda og kjøler meg ned i vannet hvis det blir for varmt. Men jeg tar like gjerne en runde i Hyde park, hvis jeg er i London.

Her er noe av treningsklærne jeg har lyst på i vår.

Bli med Jomfrureiser og Vibeke på treningstur til Kroatia

Spørsmål eller kommentarer? Skriv til [email protected]

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

Slank på ayurveda-palass

Én røyker og den andre har vom. Se hvordan det gikk da...
Les Mer