Ingen sandaler, ingen sommer

Lekre sandaler med juveler fra Zara (39,99 pund).
Nye trender er på ferde i Sandalandia. Her er min ønskeliste.

En sommer uten sandaler er som en sommer uten is. Helt utenkelig! Når det ikke er sommer hjemme, og jeg skal på jobbreise, blir jeg ekstra lykkelig når reisemålet innebærer at jeg må pakke med meg sandaler. Men hvilke sandaler blir mine i år? For nå skjer det saker og ting i Sandalandia.

Sommeren 2014 var full av bassengsandaler, du vet, type komfortable Birkenstock. Og jeg (og sikkert mange med meg) er absolutt ikke klar for å gi slipp på den trenden ennå. Nytt av sommeren er at de ergonomiske sandalene nå fåes i mange andre varianter enn skinn.

Personlig har jeg en soft spot for håndlagde, greske sandaler i ubehandlet skinn. Når jeg stikker på pressereise til Kypros i mai skal jeg definitivt finne meg et par som får bli med hjem. Men én ting er uforandret. Crocs topper fortsatt den ukule lista.

 

Les mer om Ingas fascinasjon for øyene i Middelhavet som lager verdens fineste ballerinasko.

 

Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Mer fra Vibeke Montero

Bootcamp, nei takk. Treningsreise, ja takk.

Playitas på Fuerteventura er ikke et vanlig treningshotell, men Sydens svar på...
Les Mer