Ingen sandaler, ingen sommer

Lekre sandaler med juveler fra Zara (39,99 pund).
Nye trender er på ferde i Sandalandia. Her er min ønskeliste.

En sommer uten sandaler er som en sommer uten is. Helt utenkelig! Når det ikke er sommer hjemme, og jeg skal på jobbreise, blir jeg ekstra lykkelig når reisemålet innebærer at jeg må pakke med meg sandaler. Men hvilke sandaler blir mine i år? For nå skjer det saker og ting i Sandalandia.

Sommeren 2014 var full av bassengsandaler, du vet, type komfortable Birkenstock. Og jeg (og sikkert mange med meg) er absolutt ikke klar for å gi slipp på den trenden ennå. Nytt av sommeren er at de ergonomiske sandalene nå fåes i mange andre varianter enn skinn.

Personlig har jeg en soft spot for håndlagde, greske sandaler i ubehandlet skinn. Når jeg stikker på pressereise til Kypros i mai skal jeg definitivt finne meg et par som får bli med hjem. Men én ting er uforandret. Crocs topper fortsatt den ukule lista.

 

Les mer om Ingas fascinasjon for øyene i Middelhavet som lager verdens fineste ballerinasko.

 

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

More from Vibeke Montero

5 tips til barnevennlige Dubai

Mor-og-datter-ferie i Dubai. Vi peiler oss inn på alt som er gøy!
Les mer