En sommer uten sandaler er som en sommer uten is. Helt utenkelig! Når det ikke er sommer hjemme, og jeg skal på jobbreise, blir jeg ekstra lykkelig når reisemålet innebærer at jeg må pakke med meg sandaler. Men hvilke sandaler blir mine i år? For nå skjer det saker og ting i Sandalandia.

Sommeren 2014 var full av bassengsandaler, du vet, type komfortable Birkenstock. Og jeg (og sikkert mange med meg) er absolutt ikke klar for å gi slipp på den trenden ennå. Nytt av sommeren er at de ergonomiske sandalene nå fåes i mange andre varianter enn skinn.

Personlig har jeg en soft spot for håndlagde, greske sandaler i ubehandlet skinn. Når jeg stikker på pressereise til Kypros i mai skal jeg definitivt finne meg et par som får bli med hjem. Men én ting er uforandret. Crocs topper fortsatt den ukule lista.

 

Les mer om Ingas fascinasjon for øyene i Middelhavet som lager verdens fineste ballerinasko.