Trening på reise

image
Trening må til, særlig på bilferie!

Trening – så deilig når det er gjort, selv i Uganda!

Jeg har sansen for å holde treningen til et minimum når jeg er på reise. Men et sted går grensen, selv for en dorsk reiseblogger som meg.

Etter to uker i Uganda har jeg antageligvis forbrent færre kalorier enn en snegle i en kålåker. Bilferie kan ikke akkurat klassifiseres som aktiv.

Den eneste dagen pulsen har fått fart på seg var da vi klatret i regnskogen for å se fjellgorillaene. Bortsett fra det har døgnrytmen vært for mye preget av stillesittende timer i bil. Så i går gravde jeg i bunnen av kofferten, og fant hoppetau og strikk.

image

En treningsstrikk tar ingen plass og du kan trene på hotellrommet om du vil.

Innsatsen på gressplenen utenfor Kibale Forest Camp ble nøye fulgt av de hotellansatte. Det er trygt å si at de aldri har sett en voksen dame hoppe tau før.

De har sikkert ikke sett noen som gjør situps og pressups på plenen, haha! Jeg skulle ha spurt om de ville være med!

Men jeg var ikke helt alene. Jeg hadde med meg fire barn; mine to pluss mine to nevøer. De heiet på meg og telte, helt til vi fant en dødsstor edderkopp med rød rygg i gresset. Da var det slutt på den treningsøkten!

image

Hoppetau er effektivt, og gøy!

Vi kjørte rundt i Uganda med Roadtrip Uganda.

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Gode debatter er verdifulle. Vi ønsker oss en saklig debatt, og har ikke rom for hets, sjikane eller andre former for netthat. Bortebest fjerner innlegg som vi ikke føler hører hjemme i det offentlige rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *