Trening på reise

image
Trening må til, særlig på bilferie!
Trening kan være en utfordring på reise. Jeg innrømmer glatt at jeg skulker unna treningsøktene på ferie. Men et sted går grensen!

Trening – så deilig når det er gjort, selv i Uganda!

Jeg har sansen for å holde treningen til et minimum når jeg er på reise. Men et sted går grensen, selv for en dorsk reiseblogger som meg.

Etter to uker i Uganda har jeg antageligvis forbrent færre kalorier enn en snegle i en kålåker. Bilferie kan ikke akkurat klassifiseres som aktiv.

Den eneste dagen pulsen har fått fart på seg var da vi klatret i regnskogen for å se fjellgorillaene. Bortsett fra det har døgnrytmen vært for mye preget av stillesittende timer i bil. Så i går gravde jeg i bunnen av kofferten, og fant hoppetau og strikk.

image
En treningsstrikk tar ingen plass og du kan trene på hotellrommet om du vil.

Innsatsen på gressplenen utenfor Kibale Forest Camp ble nøye fulgt av de hotellansatte. Det er trygt å si at de aldri har sett en voksen dame hoppe tau før.

De har sikkert ikke sett noen som gjør situps og pressups på plenen, haha! Jeg skulle ha spurt om de ville være med!

Men jeg var ikke helt alene. Jeg hadde med meg fire barn; mine to pluss mine to nevøer. De heiet på meg og telte, helt til vi fant en dødsstor edderkopp med rød rygg i gresset. Da var det slutt på den treningsøkten!

image
Hoppetau er effektivt, og gøy!

Vi kjørte rundt i Uganda med Roadtrip Uganda.

Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Tags from the story
,
Mer fra Vibeke Montero

Kinsale – Irlands matmekka

Pottitøya Irland har glimret med sitt fravær på gourmetkartet, men drar du...
Les Mer