Trening – så deilig når det er gjort, selv i Uganda!

Jeg har sansen for å holde treningen til et minimum når jeg er på reise. Men et sted går grensen, selv for en dorsk reiseblogger som meg.

Etter to uker i Uganda har jeg antageligvis forbrent færre kalorier enn en snegle i en kålåker. Bilferie kan ikke akkurat klassifiseres som aktiv.

Den eneste dagen pulsen har fått fart på seg var da vi klatret i regnskogen for å se fjellgorillaene. Bortsett fra det har døgnrytmen vært for mye preget av stillesittende timer i bil. Så i går gravde jeg i bunnen av kofferten, og fant hoppetau og strikk.

image
En treningsstrikk tar ingen plass og du kan trene på hotellrommet om du vil.

Innsatsen på gressplenen utenfor Kibale Forest Camp ble nøye fulgt av de hotellansatte. Det er trygt å si at de aldri har sett en voksen dame hoppe tau før.

De har sikkert ikke sett noen som gjør situps og pressups på plenen, haha! Jeg skulle ha spurt om de ville være med!

Men jeg var ikke helt alene. Jeg hadde med meg fire barn; mine to pluss mine to nevøer. De heiet på meg og telte, helt til vi fant en dødsstor edderkopp med rød rygg i gresset. Da var det slutt på den treningsøkten!

image
Hoppetau er effektivt, og gøy!

Vi kjørte rundt i Uganda med Roadtrip Uganda.