Søte drømmer i Havana

Cuba_ukensfoto
Det fødes barn utenfor polstrede Norge også. Som her på Cuba.
Noen ganger finnes de beste motivene bak halvåpne vinduer, som her i Havana.

Sorry, jeg kan ikke noe for det… men jeg stikker stadig vekk hodet inn gjennom åpne dører og vinduer når jeg er på reise. Det er mulig denne tilstanden har et navn, men inntil videre skylder jeg på et medfødt, nysgjerrig gen.

Da jeg stakk hodet inn i denne barnehagen i Havanna, smeltet jeg totalt da jeg så hvordan ungene lå på de små feltsengene sine og lot verdenspolitikk tilhøre de voksne og bare var tilstede i øyeblikket. Uten tepper, under digre, vifter fant de små veien til drømmeland, og der så det jaggu godt ut å være!

Tags from the story
, , , , ,
More from Vibeke Montero
Kamalaya – en uke etterpå
Noen reiser setter dypere spor enn andre. Jeg vet at jeg aldri...
Read More