Rhodos, here I come!

rhodos_casacook_01

Sjarmetappen ved å være reisejournalist er definitivt feltarbeidet. Å oppdage nye horisonter, snuse seg frem til de vakreste badebuktene og få tips fra lokalbefolkningen om hvor man spiser den aller beste moussakaen.

Neste stopp: Rhodos

I dag reiser jeg til Rhodos for å teste Vings splitter nye hotellkonsept “Casa Cook“. Det er et spesialdesignet konsept for voksne, og jeg er sikker på at dette er en trend som vil heve charterferie til et helt nytt nivå. Det er litt “luksusbohemen som møter Grünerløkka-hipsteren”, og det kan jeg fint leve med i fire dager. Alle fra Vogue til Wallpaper har allerede testet konseptet, og er fra seg av begeistring. Nå er det min – og deres – tur!

Alle rommene har direkte utgang til bassenget fra terrassen, restauranten serverer deilig mat basert på lokale råvarer hele dagen lang, og selvsagt er det gratis Wifi på hele hotellet. Og poolbaren, ja, den tipper jeg er velutstyrt!

Juhuu, jeg gleder meg! Følg oss på Snapchat – der kan dere bli med bak kulissene på Casa Cook.

snapchat

Casa Cook Rhodes

Alle rommene har egen swim out til bassenget. Digg!

 

Vibeke Montero
 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet...

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Gode debatter er verdifulle. Vi ønsker oss en saklig debatt, og har ikke rom for hets, sjikane eller andre former for netthat. Bortebest fjerner innlegg som vi ikke føler hører hjemme i det offentlige rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *