Sjarmetappen ved å være reisejournalist er definitivt feltarbeidet. Å oppdage nye horisonter, snuse seg frem til de vakreste badebuktene og få tips fra lokalbefolkningen om hvor man spiser den aller beste moussakaen.

Neste stopp: Rhodos

I dag reiser jeg til Rhodos for å teste Vings splitter nye hotellkonsept «Casa Cook«. Det er et spesialdesignet konsept for voksne, og jeg er sikker på at dette er en trend som vil heve charterferie til et helt nytt nivå. Det er litt «luksusbohemen som møter Grünerløkka-hipsteren», og det kan jeg fint leve med i fire dager. Alle fra Vogue til Wallpaper har allerede testet konseptet, og er fra seg av begeistring. Nå er det min – og deres – tur!

Alle rommene har direkte utgang til bassenget fra terrassen, restauranten serverer deilig mat basert på lokale råvarer hele dagen lang, og selvsagt er det gratis Wifi på hele hotellet. Og poolbaren, ja, den tipper jeg er velutstyrt!

Juhuu, jeg gleder meg! Følg oss på Snapchat – der kan dere bli med bak kulissene på Casa Cook.

snapchat

Casa Cook Rhodes
Alle rommene har egen swim out til bassenget. Digg!