Godt reisenytt

Vil du feriere som stjernene, sier du? Da har vi gode nyheter til deg denne uken! En splitter ny bok avslører hvor kjendisene helst reiser. Og har du ikke en like bugnende lommebok som Kate Moss, så kan du kanskje peile deg inn på noen av verdens beste hostels istedetfor? Her er det penger å spare!

Inspirasjon: Chic stays

sondag_18_sept

Denne boken er som en Bibel å regne for deg som vil feriere i stjernestil. Her har nemlig anerkjente Condé Nast Traveller samlet 36 gullkantede reisetips fra kjente globetrottere, og boken er en visuell fest med lekre bilder og inspirerende fortellinger.

Sofia Coppola, Beth Ditto, Kate Moss, Sophie Dahl, Bryan Ferry, Eva Longoria, Olivia Palermo, Jeremy Irons og Roger Moore er bare noen av kjendisene som deler sine anekdoter. Vi kan avsløre at Kate Moss sin drømmestrand befinner seg på Maldivene.

Du kan forhåndsbestille Chic Stays, som er i salg fra den 22. september, her: http://www.assouline.com/chic-stays.html

 

Reis smart: En hengekøye til hodet

sondag_18_sept2

Det aller verste med å fly er utvilsomt at det er umulig å sove. Enten blir du sittende å høre på naboen som snorker i vei, eller så bruker du hele flyreisen på å se film og å vri deg rundt i flysetet på jakt etter en komfortabel stilling som ikke finnes. Vi har tidligere anbefalt melatonin, og nå har det endelig dukket opp en duppeditt på markedet som ser lovende ut. Det vil si, den ser jo egentlig helt latterlig ut, men vi ser gjerne latterlige ut hvis det betyr at vi får oss noen timer på øyet.

The Nod Pod kan forhåndsbestilles her: http://heirloomtraditionspaint.mybigcommerce.com/nod-travel-pillow-preorder/

 

Reis billig: Sjekk inn på hostel

sondag_18_sept3
Små soveceller i det splitter nye Capsule Hotel på Bali.

Tiden da hostels var grelle steder med lopper i slitne køyesenger er forbi. Nå finnes det spektakulære boutique hostels rundt omkring i verden, som tar imot kvalitetsbevisste gjester. Og alle er ikke under 20 år.

Hva er et boutique hotell?

Vi har fulgt med på HOSCARS – som er kåringen av verdens beste hostels. En tydelig trend er oppblomstringen av såkalte pods, eller capsule-hostels. Det vil si at man sover i knøttsmå celler der det kun er plass til å sove, surfe på gratis wifi og lite mer. Et av de nyeste capsule-hostelene ligger i trendy Seminyak på Bali. Sjekk mer her. Prisen starter på cirka åtti kroner per natt, og for den prisen tåler hvem som helst å dele bad på korridoren.